Razširjena ponudba motornih olj in maziv

Razširili smo ponudbo motornih olj in ostalih maziv.

Predstavljamo vam nekaj izdelkov iz naše ponudbe.

Motorno olje – S-MAX 15W/40

Cena: 4,12 EUR / 1 liter

Motorno olje Forol S-MAX-15W-40

Multigradno motorno olje za celoletno uporabo za bencinske motorje brez katalizatorja kot tudi za dizel motorje brez turbo polnilnika. Omogoča kvalitetno mazanje in čistočo vseh delov motorja ter zmanjšuje porabo goriva. Ščiti motor skozi celo leto.

Olje za kosilnice – FOROL KOSIOL

Cena: 4,03 EUR / 1 liter

Olje za kosilnice Forol KOSIOL

Visokokakovostno mineralno enosezonsko motorno olje primerno za vse proizvajalce majhnih motorjev, hlajenih z zrakom in vodo. Uporablja se za mazanje z zrakom in vodo hlajenih štiritaktnih kosilnic, manjših traktorjev, vrtnih kosilnic in drugih strojev, ki se uporabljajo v vrtnarstvu.

Olje za verige motornih žag – FOROL LANCOL

Cena: 3,19 EUR / 1 liter

Olje za verige motornih žag Forol LANCOL

Kakovostno olje z mineralno bazo je namenjeno mazanju verig motornih žag v lesarski industriji, kot tudi za drsnike in ležišča. Odlikujejo ga dobre antikorozivne, protiobrabne in nizkotemperaturne lastnosti, dober oprijem v oteženih delovnih pogojih, kot je npr. dež, prah, nizka temperatura…

Opažno olje – OPLATOL MGR

Cena: 23,25 EUR/ 10 litrov ; 42,90 EUR / 20 litrov

Opažno olje Forol OPLATOL MGR

Je predvsem namenjeno za maščenje železnih opažev pri betoniranju. Omogoča hitro in lahko razopaženje in daje gladke površine betonskemu izdelku. OPLATOL je primeren tudi za maščenje lesenih opažev, ki so površinsko oplemeniteni z lakom, ultrapasom itd.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.