Cenik izdelkov proizvajalca Fragmat za leto 2017

Fragmat hidroizolacije – Izoliramo od temeljev do strehe!


S 1. marcem 2017 začnejo veljati novi ceniki za proizvodne programe Termoizolacije, Hidroizolacije ter Ploskovno ogrevanje.

Družba FRAGMAT TIM d.o.o. je z neprestanim iskanjem novih idej, oblikovanjem izdelkov in njihovim trženjem, razvojno usmerjeno podjetje, ki z usklajenim delovanjem vseh enot in posameznikov v podjetju proizvaja izdelke za izolacijo objektov od temeljev do strehe. Kakovost in zanesljivost sta lastnosti, s katerimi želimo zadovoljiti pričakovanja kupcev in ostalih poslovnih partnerjev.

Fragmat TIM d.o.o. je vodilni ponudnik širokega proizvodnega programa termoizolacij, hidroizolacij, ploskovnega ogrevanja in embalaže.

Povezava do cenika: Cenik Fragmat hidroizolacije 2017

Povezava do cenika: Cenik Fragmat Termoizolacije 2017 WEB

Povezava do cenika: Cenik Fragmat Termoizolacije 2017

Povezava do cenika: Cenik Fragmat Ploskovno ogrevanje WEB

Fragmat je v letu 1996 z odkupom stiropornega proizvodnega programa ljubljanskega podjetja Izolirka postal pomemben proizvajalec toplotnih izolacij in drugih izdelkov iz stiropora, t.j. ekspandiranega polistirena (EPS). Podjetje, ki je nadaljevalo svojo rast in širitev pod imenim Fragmat Izolirka, je leta 2004 odprlo proizvodnjo EPS v Kumanovem (Makedonija), naslednje leto v Splitu (Hrvaška) in leta 2006 v Gračanici (BiH).

Leta 2005 so k skupini Fragmat priključili družbo Tim Laško skupaj s proizvodnjo stiropora Okipor v Zagrebu (Hrvaška), proizvodnjo bitumenskih izdelkov in toplotnoizolacijskih izdelkov iz stiropora Tim Izolirka v Šidu (Srbija) ter podjetje Izolirka z njenim znanjem in industrijsko lastnino.

Sodobna tehnologija jim omogoča proizvodnjo široke palete izdelkov iz ekspandiranega polistirena (EPS) in bitumenskih izdelkov za gradbeništvo, s programom EPS embalaže pa so prisotni tudi v drugih gospodarskih panogah.

Skupina zajema sedem tovarn stiropora (dve v Sloveniji, ostale v tujini) in dve tovarni bitumenskih hidroizolacijskih materialov. Z združevanjem podjetij in intenzivnim vlaganjem v proizvodno opremo, se jim odpirajo nove možnosti širitve prodaje na trge Jugovzhodne Evrope in širše.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.