Shop

SILIKON CERESIT CS25 [12] CEMENT GREY 300 ML – SANITARNI – HENKEL

11,85  / KOM

Sanitarna silikonska tesnilna masa Ceresit CS 25 se uporablja za tesnjenje robnih spojev na stenah in talnih površinah ter za robne spoje sanitarnih izdelkov in opreme v kopalnicah in kuhinjah. Primerna je za uporabo v prostorih s povečano vlažnostjo, saj je zaradi aktivnih sestavin, ki ščitijo površino, učinkovita zaščita pred plesnijo. Ima odličen oprijem na številne podlage (npr. kermaika, steklo, emajl, glazirane ploščice, plastika (PMMA), aluminij …). Ni pa primerna za nanašanje na kovine, ki so izpostavljene koroziji, betonu, cementu, mavcu ali naravnemu kamnu. Silikon ima visoko odpornost na poškodbe, vročo vodo, UV žarke in temperaturne spremembe.


22 na zalogi

Šifra: 9000101112436 ,

Opis

Sanitarni silikon Ceresit CS 25 se uporablja za zatesnjevanje vseh robnih spojev na zidnih in talnih površinah, ter robnih spojev sanitarij in opreme v kopalnicah in kuhinjah ter drugih prostorih s povečano vlago v zraku. Ima odličen oprijem na široko vrsto podlag kot so keramika, steklo, emajl, glazirane ploščice, plastika (PMMA), aluminij itd.

Ni primeren za nanos na kovine podvržene koroziji, beton, cement, malto ter naravni kamen.

Silikon je visoko učinkovit z zaščito proti plesni – vsebuje aktivne sestavine za zaščito pred plesnijo. Visoko odporen je na razbarvanje, vročo vodo, UV žarke in temperaturne spremembe.

LASTNOSTI:

  • Trojna zaščita – proti plesni in glivicam
  • Primerno za vedno vlažna področja
  • Enostavna uporaba
  • Ujemajoče barve s Ceresit spoji
  • Odporen na temperaturo
  • Za notranjo in zunanjo uporabo 
© 2017 Trgovina Njegač d.o.o., All Rights Reserved
Cart
Nakupovalna košarica