Prodajna akcija Tondach – do 30% popusta

Do 30% popusta za strešnike v akciji. OD 01.03.2015 DO PREKLICA!

tondach_slowenien_logo

S celovitimi originalnimi TONDACH® rešitvami boste uživali v varni in trajni kakovosti strehe.

tondach sestava strehe

Inovativna TONDACH® sekundarna kritina brez mikro por, z dvoslojno aktivno membrano trajno in varno ščiti konstrukcijo strehe. Nova „nad- in -pod“ parna zapora in sekundarna kritina DASATOP s svojimi lastnostmi spreminjanja vlažnosti nudi maksimalno zaščito in je enostavna za uporabo.

tondach_5

TONDACH® vetrne sponke in pritrdilni vijaki vključno s tesnili zagotavljajo varnost ter so v skladu z najnovejšimi standardi. Kot dodatno storitev vam TONDACH® ponuja izračun za zahtevano vpenjalno in pregledno postavitveno shemo po standardih.

tondach streha

TONDACH® snegolovni sistemi in dodatni varnostni sistemi skrbijo za varnost, preprečujejo nenadzorovan zdrs snega in so harmonično integrirani v podobo strehe.

tondach_4

Opečni krajniki nadomeščajo izvedbo klasičnega zaključka strehe iz pločevine. Tako damo strehi še
en detajl, kar jo naredi še lepšo.

tondach foija

TONDACH® celovite rešitve slemena / grebena so varne, lepe in pustijo vaši strehi dihati. TONDACH® slemenjaki ustvarijo optično homogeno streho z nizkimi strešniki in skupaj s TONDACH® slemensko / grebenskimi prezračevalnimi trakovi zanesljivo preprečujejo zamakanje v predelu slemena in grebenov.

 

Streha zahteva celovito rešitev. Vsaka delna rešitev, se slej ko prej pokaže kot slabost in problem na strehi. Kupcem TONDACH® kritine želimo ponuditi najboljše možne rešitve in zagotoviti brezskrbnost bivanja. Naj zadovoljstvo traja iz generacije v generacijo. Streha TONDACH® naj bo vaš ponos in veselje.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.