O nas

Od vizije do realizacije…

Na začetku vsakega gradbenega projekta je ideja, projekt. Da bi uresničili projekt glede na vaše želje, potrebujete močnega partnerja, ki vas razume in na katerega se lahko zanesete v vsaki situaciji.

V Trgovini Njegač dajemo povdarek vašim interesom. Sodobena trgovina, ki temelji na uspešnosti je vaš partner za vse gradbene materiale. Partner, ki zagotavlja, da gradivo prispe ob pravem času na pravo mesto. Partner, postavlja v ospredje vaše želje in potrebe. Partner, ki vam ponuja vse gradnike, ki so vodjo do uspeha.

Smo družinsko podjetje. V našo družino sodijo sodelavci, stranke in potrošniki. Smo tako dobri, kot znaša vsota naših sodelavcev. Gradimo na njihovi sposobnosti in kreativnosti.

 

Imamo bogate izkušnje

  • 28.12.1989 Ustanovitev podjetja Most trgovina, proizvodnja, storitve d.o.o. Glavna dejavnost podjetja je bila razrez ter prodaja lesa in prodaja gradbenih materialov.
  • 25.5.1994 Ustanovitev podjetja Njegač Silva s.p., trgovsko proizvodno podjetje. Glavni dejavnosti podjetja sta bili prodaja gradbenih materialov in izdelava ter prodaja usnjene konfekcije.
  • 3.1.2007 Poslovanje podjetja Njegač Silva s.p. je bilo v celoti prenešeno na novo ustanovljeno podjetje trgovsko proizvodno podjetje Njegač Franc s.p.

naši začetki

  • 23.11.2011 Prenos celotnega poslovanja na novo družbo Trgovina Njegač, trgovina in druge storitve d.o.o.


naš tim

našo ekipo sestavljajo


Primož Njegač, mag. posl. ved
Primož Njegač, mag. posl. ved
Direktor

Peter Trofenik
Peter Trofenik
Prodaja

Janez Bezjak
Janez Bezjak
Prevozi

Andrej Horvat
Andrej Horvat
Prevozi

Maks Lečnik
Maks Lečnik
Zunanji sodelavec

Partners