O nas

Od vizije do realizacije…

Na začetku vsakega gradbenega projekta je ideja, projekt. Da bi uresničili projekt glede na vaše želje, potrebujete močnega partnerja, ki vas razume in na katerega se lahko zanesete v vsaki situaciji.

V Trgovini Njegač dajemo povdarek vašim interesom. Sodobna trgovina, ki temelji na uspešnosti je vaš partner za vse gradbene materiale. Partner, ki zagotavlja, da gradivo prispe ob pravem času na pravo mesto. Partner, postavlja v ospredje vaše želje in potrebe. Partner, ki vam ponuja vse gradnike, ki vodijo do uspeha.

Smo družinsko podjetje. V našo družino sodijo sodelavci, stranke in potrošniki. Smo tako dobri, kot znaša vsota naših sodelavcev. Gradimo na njihovi sposobnosti in kreativnosti.

 

Imamo bogate izkušnje

  • 02.01.1981 Ustanovitev podjetja Silva Njegač s.p., šivanje usnjenih izdelkov. Glavna dejavnost podjetja je bila lastna proizvodnja in prodaja usnjenih oblačil.
  • 28.12.1989 Ustanovitev podjetja Most trgovina, proizvodnja, storitve d.o.o. Glavna dejavnost podjetja je bila razrez ter prodaja lesa in prodaja gradbenih materialov.
  • 25.05.1994 Ustanovitev podjetja Njegač Silva s.p., trgovsko proizvodno podjetje. Glavni dejavnosti podjetja sta bili prodaja gradbenih materialov in izdelava ter prodaja usnjene konfekcije.
  • 03.01.2007 Poslovanje podjetja Njegač Silva s.p. je bilo v celoti prenešeno na novo ustanovljeno podjetje trgovsko proizvodno podjetje Njegač Franc s.p.

naši začetki

  • 23.11.2011 Prenos celotnega poslovanja na novo družbo Trgovina Njegač, trgovina in druge storitve d.o.o.


naš tim

našo ekipo sestavljajo

Primož Njegač, mag. posl. ved
Primož Njegač, mag. posl. ved
Direktor

Peter Trofenik
Peter Trofenik
Vodja prodaje

Janja Minih
Janja Minih
Prodaja

Sabina Mlakar
Sabina Mlakar
Prodaja

Andrej Horvat
Andrej Horvat
Prevozi

Mojca Kostanjevec
Mojca Kostanjevec
Računovodstvo

Avgust Zebec
Avgust Zebec
Skladišče

Partners

Cart
Nakupovalna košarica
  • No products in the cart.