Koristno

ECLISSE – vgradni podboji za drsna vrata

Eclisse je eden največjih proizvajalcev vgradnih podbojev za drsna vrata. Razvijajo izdelke prepoznavne po inovacijah in visoki kvaliteti. Eclisse podboji vključujejo več kot 20 patentov, ki so pomembni pri prepoznavnosti izdelka. Vrata peresno lahko drsijo v steno, odpirajo sobe in dramatično spreminjajo mišljenje o prostoru. Vrata, ki se skrijejo, niso samo drsna vrata; po opravljenih […]

Read More

Cenik izdelkov proizvajalca Schiedel za leto 2020

Vizija družbe Schiedel: „ne prodajamo samo proizvodov, ampak nudimo tudi rešitve za udobno bivanje v vseh domovih“. Kurišče je bilo vedno človekov spremljevalec in središče hiše. Človeku daje ustrezno toploto za bivanje in mu v povezavi z zadostno izmenjavo zraka zagotavlja dobro bivalno ugodje. Samo takrat, ko sta ta dva dejavnika usklajena, se vzpostavi pravo […]

Read More

Cenik izdelkov proizvajalca Fragmat za leto 2020

Podjetje Fragmat ponuja širok nabor izdelkov s katerimi zadostimo potrebam po toplotni ter hidro izolaciji ter izvedbi ploskovnega ogrevanja. Povezave do cenikov:

Read More

Cenik izdelkov proizvajalca Bramac za leto 2020

Betonski strešniki Bramac, keramični strešniki Braas, univerzalni originalni dodatni elementi in izolacija BMI Thermazone. Povezava do uradnega cenika: BMI je vodilni proizvajalec strešnih sistemov za ravne in poševne strehe z dolgoletnimi izkušnjami v industriji. BMI Bramac Slovenija je del skupine BMI Group, ki predstavlja največje podjetje za strešne sisteme in hidroizolacijo v Evropi, s pomembno […]

Read More

Novo: zaživela je spletna stran ploscice.com

Z velikim veseljem objavljamo, da se je na spletu rodila nova spletna stran, ki bo namenjena tematiki iz področja notranjega dizajna bivalnih in poslovnih prostorov. Povezava: ploscice.com Na strani boste našli povezave do vseh znamk iz področja notranjega dizajna, ki jih zastopamo v Trgovini Njegač. Gre za široko paleto kvalitetnih proizvajalcev keramičnih ploščic, laminatov in […]

Read More

Cenik izdelkov proizvajalca Baumit za leto 2020

Baumit v gradbeništvu pomeni sinonim za inovativnost, zanesljivost, kakovost, zaupanje in partnerstvo. Povezava do cenika:

Read More

Cenik izdelkov proizvajalca Henkel Ceresit za leto 2020

Henkel je svetovni vodilni proizvajalec lepil, saj ponuja širok izbor inovativnih rešitev lepljenja za različne vrste industrij, obrti in široko potrošnjo. Povezava do cenika:

Read More

Cenik izdelkov proizvajalca Rofix za leto 2020

Naj gre za dobro obdelovalnost ali integracijo v sisteme, RÖFIX stalno razvija nove rešitve, ki v praksi prinesejo dodatno vrednost izvajalcu in uporabniku. Povezava do cenika:

Read More

Cenik izdelkov proizvajalca Sika za leto 2020

Osnovni element uspešnih raziskav in razvoja družbe Sika je strateška osredotočenost na jasno opredeljene ključne kompetence. Te vključujejo: tesnenje, lepljenje, ojačanje, dušenje in zaščito nosilnih konstrukcij v gradbeništvu in predelovalni industriji. Povezava do cenikov:

Read More

Cenik izdelkov proizvajalca Creaton za leto 2020

CREATON je proizvajalec keramičnih strešnikov z več kot 130-letno tradicijo in kot član mednarodne skupine ETEX ima tudi že večdesetletno izkušnjo pri proizvodnji okolju prijaznih kakovostnih betonskih kritin. Povezava do cenika:

Read More