Košarica

Ponudba

Cenik izdelkov proizvajalca Xella za leto 2022

Xella je eden največjih svetovnih proizvajalcev avtoklaviranega aeriranega betona in kalcijevega silikata. Izdelki Xella so narejeni iz naravnih surovin in so zato trajnostni od začetka do konca življenjskega cikla. Skupina Xella je s svojimi blagovnimi znamkami Ytong, Silka in Hebel največji svetovni proizvajalec gradbenih materialov iz avtoklaviranega aeriranega porobetona (AAC) in kalcijevega silikata. Znamka Multipor predstavlja nevnetljive mineralne izolacijske plošče.

Cenik izdelkov proizvajalca Henkel Ceresit za leto 2023

Ceresit je najstarejša blagovna znamka s področja gradbenih tehnologij, ki prihaja iz podjetja Henkel, saj šteje že več kot 100 let. V tem času se je razvila v zelo znano blagovno znamko izdelkov, sistemov in kakovostnih strokovnih rešitev za gradbeništvo. Gradbeni projekti so zapleteni in zahtevajo specializirane izdelke. Vse rešitve, ki jih ponujamjo, temeljijo na […]

Cenik izdelkov proizvajalca Kerakoll za leto 2023

Kerakoll je je vodilno mednarodno podjetje na področju trajnostne gradnje z rešitvami za ohranitev zdravja ljudi in okolja. Kerakoll so v teh letih za svojega tehnološko usposobljenega dobavitelja izbrali priznani mednarodni arhitekti, prav tako pa je nepogrešljiv pri obnovi zgodovinskih objektov in stavb kulturne dediščine.

Cenik izdelkov proizvajalca IGEM Kograd za leto 2023

IGEM Kograd je največje koroško gradbeno podjetje, ki proizvaja izdelke za urejanje okolja in najzahtevnejše specialne izdelke iz litih betonov za uporabo v industriji in gradbeništvu. Kupcem je na voljo celovita ponudba izdelkov in materialov za gradbeništvo.

Cenik izdelkov proizvajalca Ursa za leto 2023

Ursa je eden izmed vodilnih proizvajalcev izolacije v Evropi in s svojimi osnovnimi proizvodi (steklena volna, estrudiran polistiren in zaščitne folije) pokriva vse vrste rabe na področjih toplotne in zvočne izolacije, naj bo to v gradbeništvu, pri tehničnih izolacijah, stropih, stenah ali tleh – ugotovili boste, da imajo kakovostne izdelke, ki zadovoljijo skoraj vsako potrebo.