AKCIJA: Rockwol izolacijske plošče

Pripravili smo akcijsko ponudbo izolacijskih plošč proizvajalca Rockwool.

Po posebnih cenah sta navoljo dva produkta:

  • Rockwool Frontrock Max E v debelini 16 cm – po isti ceni kot Frontrock max E 14cm
  • Rockwool Durock Energy v debelini 10 cm – po ceni 9,21 EUR brez DDV, oz. 11,24 EUR z DDV za kvadratni meter.

Rockwool logo

Prodajna akcija traja v času od 1.5.2016 do 31.5.2016.

[one_half]Letak akcija Rockwool maj 2016[/one_half][one_half]Gradnja in obnova akcija Rockwool maj 2016[/one_half]

Roockwool Frontrock MAX E

Dvoslojne izolacijske plošče iz kamene volne za kontaktne tankoslojne in debeloslojne sisteme. Zunanji sloj visoke gostote je posebej označen z napisom „ROCKWOOL” ali s črto in mora vedno biti obrnjen navzven.

rockwool dve gostoti v eni plošči

UPORABA

Dvoslojne plošče ROCKWOOL Frontrock MAX E se priporočajo za vgradnjo na tankoslojnih in debeloslojnih fasadnih sistemih ter za izolacijo stropa nad zunanjim prostorom pa tudi nad neogrevanimi garažami.Zaradi večje odpornosti fasadnega sistema na udarce pri uporabi plošč Frontrock MAX E se le-te priporočajo tudi za fasade, ki so bolj izpostavljene mehanskim poškodbam (v bližini šol, igrišč …) Razen odlične toplotne izolacije ščitijo tudi v primeru požara ter izboljšujejo zvočno izolacijsko moč sten, na katere se pritrjujejo. Pritrjujejo se z lepljenjem in s tremi mehanskimi pritrdilnimi sidri za eno ploščo.

Rockwool Durock Energy

Dvoslojne plošče iz kamene volne za toplotno, zvočno in protipožarno izolacijo toplih in prezračevanih ravnih streh. Zgornji sloj z veliko trdnostjo je posebej označen z napisom „ROCKWOOL“ ali s črto za lažje pravilno nameščanje, ki mora vedno biti obrnjen navzgor.

rockwool dve gostoti v eni plošči

UPORABA

ROCKWOOL Durock Energy plošče se priporočajo za izvedbo ravnih prehodnih in neprehodnih streh na betonski konstrukciji ali kovinskih visoko profiliranih pločevinah. Zaradi dvoslojne strukture in dimenzijske stabilnosti so te plošče primerne za enoslojno postavitev brez pojava toplotnih mostov. Elastična podpora mehanskemu pritrjevanju predstavlja največjo prednost pri uporabi s PVC ali TPO strešnimi membranami.

rockwool durock vgradnja

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.