Sintofoil – nova generacija vrhunskih sintetičnih hidroizolacijskih membran

Sintofoil – nova generacija vrhunskih sintetičnih hidroizolacijskih membran

Sintofoil je enoslojna poliolefinska sintetična hidroizolacijska membrana hidroizolacijskega sistema Rubberfuse.

Sintofoil logo

Rubberfuse logo

Sintofoil Poliolefini so čisti ogljikovodiki. Njihova razkrojna produkta, ogljikov dioksid in voda sta okolju popolnoma neškodljiva. Elastomerno termoplastični poliolefin je kemično nedelujoč material, ki ni občutljiv za zunanje vplive, in je zato odporen proti vplivom sončnih žarkov, vlage, kislega dežja, temperaturnih sprememb in drugih vremenskih vplivov.

Poleg svoje ekološke neoporečnosti, je membrana zasnovana tako, da je primerna za tesnjenje vseh vrst streh, podzemnih delov zgradb, pa tudi vodnih zajetij in odlagališč.

Katere so prednosti membrane Sintofoil?

Zelo enostavna vgradnja: zaradi poliolefinske termoplastične narave Sintofoila*, posamezne izolacijske trakove med seboj varimo z vročim zrakom pri temperaturi približno 350 ℃. Tako boste z njeno uporabo delo opravili bistveno hitreje in enostavneje.

Sintofoil 1

Visoko kvalitetne in celovite Rubberfuse sistemske rešitve: na razpolago je cela vrsta dodatnih materialov (lepila, pritrdila, laminirana pločevina….), posebej izdelanih in atestiranih za kvalitetne hidroizolacijske rešitve. S tem uporabnik dobi obenem kvalitetno in celovito rešitev.

Zelo počasno staranje: ker je Sintofoil* kemično nedelujoč (mrtev) material in ne vsebuje plastifikatorjev, ki bi sčasoma izhajali, se ne stara. S tem kupcem zagotavljamo dolgo življenjsko dobo izdelka, s čimer boste prihranili pri času in denarju.

Prijaznost do okolja in popolna reciklaža: spojina poliolefin je sestavljena le iz dveh elementov (ogljika in vode). V molekuli ni elementov, ki bi obremenjevali okolje (npr. klor, svinec idr. težke kovine). Tako boste z njeno uporabo naredili nekaj koristnega za zdravo in čisto okolje.

Kompatibilnost z bitumnom in sorodnimi materiali: lahko je v
neposrednem stiku z bitumni in tudi z modificiranimi bitumni, zato je Sintofoil zelo primeren za sanacije dotrajanih hidroizolacij.

* zaznamuje blagovno znamko IMPER ITALIA s. p. a., DIVISIONE RUBBERFUSE.

PRENOS: Sintofoil – kratka predstavitev

PRENOS: Sintofoil navodila za vgrajevanje

PRENOS: Brošura Sintofoil – splošne informacije in tehnični podatki

Kvaliteta od proizvodnje do zakljucenega projekta.

Membrane Sintofoil so proizvedene skladno s standardi ISO 9001 in so pridobile različne certifikate, izdane pri British Board for Agrement, BDA/Intron, COBR, CSI, Factory Mutual, ZAG Ljubljana idr. Ker je zaželena enotna in standardna uporaba strešnih sistemov Rubberfuse, jih polagajo izključno pooblašceni, izurjeni in izšolani krovci z licenco in pod nadzorom proizvajalca.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.