Kerakoll Geolite Silt

Geolite Silt je nova, lahka in vsestranska mineralna malta  blagovne znamke Kerakoll. Namenjena je obnovi in izravnavi betona ter dopolnjuje linijo Geolite Kerakoll.

Kerakoll Geolite Silt

Geolite Silt je del Geolite linije blagovne znamke Kerakoll, ki se pridružuje skupini tiksotropnih geomalt, vključno z Geolite, prvo geomalto za monolitno obnovo armiranega betona, ki je bila razvita pred 10 leti v laboratorijih Kerakoll GreenLab, ter Geolite 10 in Geolite 40.

Je idealen za obnovo.

Geolite Silt združuje delovne lastnosti geomalt s svojo mehkobo in prilagodljivostjo, kar omogoča absorpcijo napetosti in prilagajanje premikom.

Primer obdelave z malto Geolite Silt

Univerzalnist in več-namenskost

Geolite Silt je univerzalna in večnamenska malta in je zato idealna za obnovo dekorativnih elementov različnih velikosti in oblik, kot so okvirji, podboji, ograje, pa tudi za ravnanje in zapolnjevanje površinskih napak, kot so izlivi betona, votline, luknje, ter za zaščitno in estetsko izravnavo velikih betonskih površin.

Izvedba brez primerjave

Za razliko od drugih malt ima Geolite Silt izjemno obdelovalnost in se enostavno nanaša, tudi v debelini do 50 mm na eni plasti, s polovično hitrostjo strjevanja v 30 minutah. To omogoča, da se lahko zaključna obdelava (na primer z Geolite Microsilicato) opravi že po 4 urah od nanosa.

Visok izkoristek

Zaradi visoke izrabe je ta geomalta odlična za gradbišča s kompleksno logistiko, saj omogoča lažje delo in prihranek materiala med 20% in 30% v primerjavi s tradicionalnimi maltami za nestrukturno obnovo razreda R2.

Linija izdelkov Geolite

Linija izdelkov Geolite

Geolite Silt se pridružuje skupini še deset drugih izdelkov za obnovo betona, ki se delijo na tiksotropne geomalte, tekoče geomalte in dodatke, kot so dekorativne geobarve, strukturni gel in temeljni premaz.

Povzetek

Geomalta‑tankoslojna izravnalna masa, lahka, mineralna, za obnovo in tankoslojno izravnavanje betona.

Geolit Silt je visoko izdatna tiksotropna geomalta za obnovo, tankoslojno izravnavanje in zaščito armiranobetonskih konstrukcij. Posebno primerna je za hitre nekonstrukcijske gradbene posege, pri katerih je potrebna visoka estetska raven.

  • Tiksotropna, razred R2
  • S srednje hitrim časom vezave 30 min
  • Visoka izdatnost in odlična obdelovalnost
  • Debeline od 2 do 50 mm v enem samem nanosu
  • Na osnovi geoveziva
  • Barva se lahko po 4 urah
Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.