Ceniki

Cenik izdelkov proizvajalca Baumit za leto 2020

Baumit v gradbeništvu pomeni sinonim za inovativnost, zanesljivost, kakovost, zaupanje in partnerstvo. Povezava do cenika:

Read More

Cenik izdelkov proizvajalca Henkel Ceresit za leto 2020

Henkel je svetovni vodilni proizvajalec lepil, saj ponuja širok izbor inovativnih rešitev lepljenja za različne vrste industrij, obrti in široko potrošnjo. Povezava do cenika:

Read More

Cenik izdelkov proizvajalca Rofix za leto 2020

Naj gre za dobro obdelovalnost ali integracijo v sisteme, RÖFIX stalno razvija nove rešitve, ki v praksi prinesejo dodatno vrednost izvajalcu in uporabniku. Povezava do cenika:

Read More

Cenik izdelkov proizvajalca Sika za leto 2020

Osnovni element uspešnih raziskav in razvoja družbe Sika je strateška osredotočenost na jasno opredeljene ključne kompetence. Te vključujejo: tesnenje, lepljenje, ojačanje, dušenje in zaščito nosilnih konstrukcij v gradbeništvu in predelovalni industriji. Povezava do cenika:

Read More

Cenik izdelkov proizvajalca Creaton za leto 2020

CREATON je proizvajalec keramičnih strešnikov z več kot 130-letno tradicijo in kot član mednarodne skupine ETEX ima tudi že večdesetletno izkušnjo pri proizvodnji okolju prijaznih kakovostnih betonskih kritin. Povezava do cenika:

Read More

Cenik izdelkov proizvajalca Xella porobeton (Ytong, Multipor in Silka) za leto 2020

Podjetje Xella porobeton SI proizvaja in prodaja gradbeni material blagovne znamke YTONG ter prodaja toplotnoizolacijske plošče Multipor, ki so proizvedene v Nemčiji.SILKA je blagovna znamka silikatnih zidakov in drugih silikatnih gradbenih elementov, ki jih pod svojo streho od leta 2005  trži Xella. Povezava do cenika:

Read More

Cenik izdelkov proizvajalca Wienerberger za leto 2020

Wienerberger proizvaja opečne izdelke in sistemske rešitve opečne gradnje najvišjega kakovostnega razreda, ki se prodajajo pod zaščiteno blagovno znamko Porotherm. Povezava do cenika:

Read More

Cenik izdelkov proizvajalca Sikkens za leto 2020

Znamka Sikkens Wood Coatings iz podjetja AkzoNobel ima tradicijo in že 200 let predstavlja vrhunsko kakovost. Je eden izmed vodilnih ponudnikov za profesionalne premaze lesenih površin. Ponujamo kakovostne izdelke za lesena okna in vrata, fasadne obloge iz lesa, deske na terasah ter za vrtno pohištvo, primerne za kakršenkoli način nanosa, ne glede na vrsto lesa. […]

Read More

Cenik izdelkov proizvajalca Knaufinsulation za leto 2019

Knaufinsulation je v Evropi poznan kot proizvajalec vseh vrst izolacijskih materialov: izolacije iz kamene volne, izolacije iz steklene volne, izolacije iz lesne volne. Povezava: Cenik KNAUF INSULATION (8.3.2019)

Read More

Cenik izdelkov proizvajalca Fragmat za leto 2019

Blagovna znamka FRAGMAT je pojem kakovosti in tradicije. Delujejo v skladu s smernicami vzpostavljenega in certificiranega sistema vodenja. Povezava: FRAGMAT cenik Termoizolacije 2019 Povezava: FRAGMAT cenik Hidroizolacije 2019 Povezava: FRAGMAT cenik Ploskovno ogrevanje 2019

Read More