Cenik izdelkov proizvajalca Semmelrock za leto 2016

Podjetje Semmelrock Stein+Design se že več kot 50 let zavzema za kakovost, inovacije in dizajn ter določa nove trende in standarde v proizvodnji betonskih kamnov, zaradi česar se mu je uspelo uveljaviti kot eden najpomembnejših ponudnikov individualnih rešitev pri oblikovanju površin v srednje- in vzhodnoevropski regiji.

Robert F. Holzer, predsednik menedžmenta skupine Semmelrock: “Od devetdesetih let naprej je bil razvoj našega podjetja nadpovprečen. Takrat smo bili regionalni ponudnik na avstrijskem Koroškem, danes pa smo multikulturno podjetje s podružnicami v enajstih državah centralne in vzhodne Evrope. V središču naših prizadevanj so potrebe in želje naših strank, svojo kompetenco na trgu pa dokazujemo z izdelavo visokokakovostnih proizvodov. Ponosni smo, da smo 100% hčerinsko podjetje poslovne skupine Wienerberger Gruppe.”

Semmelrock logo

Posebna značilnost skupine Semmelrock Group je njena regionalna prisotnost. V 16 proizvodnih obratih v osmih državah – v Avstriji, na Slovaškem, Češkem, Madžarskem, Poljskem, Hrvaškem, v Romuniji in Bolgariji ter prodajnih enotah v Sloveniji, Srbiji ter Bosni in Hercegovini skupina zaposluje več kot 1.000 delavcev. Semmelrock se zavzema za načela trajnostnega gospodarjenja z dobrinami. Zavedanje odgovornosti do strank, sodelavcev in okolja je del vsakdanje prakse. Tudi lokacije proizvodnih obratov v neposredni bližini strank zagotavljajo optimalno storitev in servisiranje na licu mesta ter pomenijo krepitev regije. Kratke transportne poti pri nabavi lokalnih surovin in pri dobavi artiklov so prizanesljive do okolja.

Proizvodi Semmelrock se uporabljajo na različnih področjih – javnih površinah, cestah, poteh, zasebnih hišah in vrtovih. „Preprosto smo tam, kjer so ljudje. In ravno ta vidik jemljemo tudi kot nalogo, ki ji dosledno sledimo v zadnjih 50 letih in ji bomo tudi v bodoče,“ pravi Robert F. Holzer. Najboljši so tisti, ki svoje delo opravljajo z navdušenjem. Mi smo navdušeni nad betonskim kamnom – naša strast je »Passion for Paving«.

Semmelrock_SLO_katalog
Katalog 2016
Semmelrock_SLO_Cenik
Cenik 2016
Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.