Košarica

Cenik izdelkov proizvajalca Ytong (Xella porobeton SI) za leto 2016

Podjetje Xella porobeton SI proizvaja in prodaja gradbeni material blagovne znamke YTONG ter prodaja toplotnoizolacijske plošče Multipor, ki so proizvedene v Nemčiji. Podjetje je 3. marca 2005 postalo del mednarodnega koncerna Xella International oz. njegove divizije Xella Baustoffe GmbH, drugega največjega koncerna v svetovnem merilu, ki deluje na področju gradbeništva.

Ytong logo

Vključitev podjetja v koncern Xella pomeni veliko pridobitev ne le za podjetje samo, temveč za celoten slovenski trg, ki je tako dobil dostop do sodobnih gradbenih materialov.

 

Povezava: Ytong cenik 2016

 

Ytong gradnja

Proizvodnja je naravi prijazna, saj uporabljajo naravne surovine in z novimi tehnologijami manjšajo porabo energije. Vse tovarne, ki proizvajajo porobeton YTONG, delujejo s čistilnimi napravami in uporabljajo kot osnovni energent zemeljski plin. Tudi folija, ki jo uporabljamo za zaščito palet, je samorazgradljiva in ne obremenjuje okolja.


Največjo pozornost namenjajo izdelkom, ki morajo biti popolnoma neoporečni, da zagotovijo zdravo življenjsko okolje in prijetno bivalno klimo uporabnikom objektov, zgrajenih iz YTONG-a.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.