Košarica

Cenik izdelkov proizvajalca Demit za leto 2016

Podjetje Demit d.o.o. je nastalo z izločitvijo programa veziv in malt iz podjetja TIM Laško, d.d., in začelo 1.januarja 2007 samostojno poslovati kot družba z omejeno odgovornostjo v lasti družbe TIM Laško d.d., sedaj FRAGMAT TIM, d.d. Osnovna dejavnost družbe je proizvodnja veziv in malt za izdelavo toplotnoizolativnih kontaktnih fasad ter prodaja in v manjšem obsegu tudi izvedba fasadnih sistemov pod zaščiteno blagovno znamko DEMIT®.

Demit - logotip

Nenehne raziskave in razvoj zagotavljajo stalno posodabljanje in uvajanje vedno novih materialov ter širok nabor barv in struktur dekorativnih ometov. Kakovostna ponudba se nadgrajuje z brezplačnim svetovanjem strankam, z usposabljanjem izvajalcev fasad in z nadzorom nad izvajanjem fasad DEMIT®, kajti le pravilno izvedena fasada bo trajna in lepa.

 

POVEZAVA: Demit cenik 2016

Demit cenik 2016

Splošni pogoji prodaje

Družba Demit vrši prodajo svojih fasadnih materialov in sistemov DEMIT® preko vseh večjih trgovcev z gradbenim materialom v Sloveniji. Zato so cene v ceniku veleprodajne – brez davka na dodano vrednost. Cene so v EUR in veljajo za blago naloženo na prevozno sredstvo v Laškem. Le za kompletne fasadne sisteme je dostava na naslov v Sloveniji brezplačna. Naročeno blago je potrebno v celoti plačati pred odpremo.

Dobavni rok za standardne proizvode je tri do pet delovnih dni. Material se dobavlja v standardni embalaži proizvajalca, ki je vključena v ceno. Najmanjše pakirne enote so hkrati tudi najmanjša dobavljiva količina.

Demit specialist za fasade

Količinske reklamacije ali reklamacije poškodb dostavljenega materiala se reklamirajo direktno prevozniku. Kasnejših reklamacij, razen skritih napak, ne upoštevamo. Upravičeno reklamirano blago bo proizvajalec takoj nadomestil z novim. Za nepravilno skladiščen, uporabljen ali vgrajen material, v nasprotju s tehničnimi navodili proizvajalca ali pravili stroke, proizvajalec ne nosi odgovornosti.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.