Cenik tehničnih sprejev proizvajalca MOTIP DUPLI za leto 2017

Cenik tehničnih sprejev proizvajalca MOTIP DUPLI za leto 2017

Z blagovnimi znamkami MoTip, DUPLI-COLOR, PRESTO in ColorMatic, je skupina MOTIP DUPLI z velikim asortimanom aerosolov v glavnem dejavna na avtomobilskem trgu in na industrijskih trgih ter je največji proizvajalec aerosolov v Evropi. Od visokokakovostnih profesionalnih (avtomobilskih) lakov do bolj tehničnih izdelkov, kot so čistila zavor in silikonski razpršilci.

Kot rezultat dolgotrajnih izkušenj in visoke ravni znanja, so temeljito specializirani za razvoj, proizvodnjo in distribucijo aerosolov in svinčnikov za prilepitev. Kiti, čopiči, sprožilci in steklenice končajo celoten koncept.

V okviru svojega področja je skupina MOTIP DUPLI vodilna na trgu. Imajo razvito distribucijsko mrežo v 12 evropskih državah.

Skupina vsako leto proizvede več kot 80 milijonov aerosolov.

Program tehničnih sprejev ponuja širok spekter izdelkov za vzdrževanje, servisiranje in reševanje problemov, kot so čistila, spreji za montažo/demontažo, maziva, odstranjevalci barv/oljnih madežev, itd. Njihovi tehnični spreji so res izredno kakovostni in imajo odlično razmerje med kakovostjo in ceno.

Povezava do cenika (velja od 1.7.2017): Cenik MOTIP 2017 (+ean kode) od 1.7.2017

Katalog MOTIP za leto 2016: Katalog Motip 2016

Uvoznik za slovenijo je podjetje Spekter d.o.o.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.