Cenik izdelkov proizvajalca Knaufinsulation za leto 2018

Cenik izdelkov proizvajalca Knaufinsulation za leto 2018

Podjetje Knauf Insulation je bilo v Sloveniji registrirano v letu 2007, sicer pa gre za javnosti v preteklosti bolj poznano podjetje Termo.

Podjetje Knauf Insulation ima veliko izkušenj pri proizvodnji in uporabi izolacijskega materiala iz kamene volne za različne namene – od gradbeništva in energetike do industrije in ladjedelništva. Z več kot tristo zaposlenimi v škofjeloški enoti Knauf Insulation proizvedejo več kot 100.000 ton izolacije iz kamene volne.

Podjetje Knauf Insulation je največji slovenski proizvajalec toplotno izolacijskih materialov, sicer pa del velikega sistema Knauf Insulation, ki v preko 40 tovarnah po svetu proizvaja kameno volno, stekleno volno, XPS, lesno volno in druge materiale za kompletiranje sistemskih rešitev. S svojimi inovativnimi, trajnostno usmerjenimi rešitvami delajo naše hiše energetsko učinkovitejše in prijetne za bivanje, saj konstrukcije izolirane z njihovimi materiali dihajo, so požarno varne in zagotavljajo dolgoročno kakovost konstrukcij in s tem ohranjajo vrednost stavbe kot celote. Izolacijske materiale Knauf Insulation lahko vgrajujemo na zunanje stene, strehe, predelne stene, na tla in povsod, kjer potrebujemo toplotno, zvočno ali požarno izolirane konstrukcije.

Knauf Insulation je v Evropi poznan kot proizvajalec vseh vrst izolacijskih materialov:

  • izolacije iz kamene volne,
  • izolacije iz steklene volne,
  • izolacije iz lesne volne.

Povezava: CENIK KNAUFINSULATION 2.1.2018

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.