Cenik izdelkov proizvajalca Tlakovci Podlesnik za leto 2018

Cenik izdelkov proizvajalca Tlakovci Podlesnik za leto 2018

Tlakovci Podlesnik je družinsko podjetje, ki se je razvilo iz majhnega obrtnega podjetja. Ustanovljeno je bilo leta 1979.

Strategija podjetja je nenehno vlaganje v novo tehnologijo ter kakovost vhodnih materialov, ki zagotavljajo visoko kakovost in raznolikost proizvodov ter večjo zmogljivost. Podjetje ima moderne pisarniške in skladiščne prostore, betonarne, gramoznico in transportna sredstva.

Ponuja betone, peske in visokokakovostne betonske izdelke različnih vrst, oblik, barv in obdelav, ki so namenjeni urejanju okolja ter pohodnih in dovoznih površin.

Prozvajajo sodobne tlakovce, ki so najrazličnejših oblik in barv, poleg tega pa sledijo podobi različnih naravnih materialov. Tako na primer v podjetju ponujajo tlakovce, ki imajo videz naravnega kamna (Linija ANTIKA). Gre za tlakovce, robnike, palisade in ograjne zidake v toplih prelivajočih se barvnih odtenkih. Njihov videz je naraven, saj so obdelani tako, da na pogled delujejo kot star kamen, ki se že leta zliva z naravo. Primerni so za ureditev okolice prav vsakega objekta.

Povezava: Cenik betonskih izdelkov 2018 (od 1.4.2018)

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.