Cenik izdelkov proizvajalca Unihem za leto 2018

Cenik izdelkov proizvajalca Unihem za leto 2018

Podjetje Unihem je specializirano za proizvodnjo in trženje sistemov veznih materialov, za izvedbo in sanacijo tal. Prodajni program obsega več skupin izdelkov, od predpremazov, izravnalnih mas, lepilnih malt, lepil za polaganje parketa in ostalih talnih oblog (PVC, tekstil, pluta, linolej), disperzijskih in reakcijskih lepil za keramične ploščice, pa vse do tesnilnih mas, fugirnih mas in silikonov.

Posebno mesto zavzemajo maltni, samorazlivni, elektroprevodni in športni industrijski tlaki.

CODEX

Blagovna znamka codex je sinonim za strokovno vgradnjo keramike, naravnega in umetnega kamna.

Povezava: CODEX cenik 2018

UZIN

Blagovna znamka UZIN je sinonim za profesionalno znanje (know-how) pri vgradnji talnih oblog in parketa, ter veznimi materiali za izvedbo ali sanacijo tal.

Povezava: UZIN cenik 2018

PALLMANN

Pallmann je ponudnik celovitih sistemov za površinsko obdelavo in zaščito lesenih talnih oblog, parketa in plute. Asortiment obsega lake na vodni osnovi, moderne sisteme na osnovi olja in voska pa tudi sredstva za nego in vzdrževanje. 

Povezava: PALLMANN cenik 2018

UNIPOX

Unipox je blagovna znamka skupine Uzin Utz AG – vodilno podjetje v proizvodnji tekočih umetnih mas, ki se ponaša z več kot 56 letno tradicijo, kar je pravi razlog za zaupanje.  Širok izbor izdelkov unipox zagotavlja edinstvene epoksi premaze, barvne premaze in samorazlivne tlake na epoksidni in poliuretanski osnovi ter zaščitne premaze v svilnato sijaj in mat izvedbi.

Povezava: UNIPOX cenik 2018

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Cart
  • No products in the cart.