SunShower | Health & Wellbeing

Občuti

Občuti kako koristna je sončna svetloba!

Fantastično počutje

Sončna svetloba pozitivno vpliva na tvoje počutje, raven energije in ritem spanja-budnosti. Rezultat: počutil se boš se bolj fit in se zbujal bolj spočit.

Izboljšaj svojo mobilnost

Toplota infrardeče svetlobe ima sproščujoč učinek. Prav tako izboljšuje krvni obtok, ki pospešuje odstranjevanje odpadnih snovi. To preprečuje vnetja v mišicah, da lahko hitreje okrevajo.

Ostanite zdravi

UV svetloba spodbuja naravno proizvodnjo vitamina D. Zaradi tega bo tvoj imunski sistem učinkovitejši in krepilo se bo tvoje duševno zdravje. Zaradi tega se boš počutil bolj fit in bolje v svoji koži.

Zaobljeno

Odkrij zaobljen Sunshower Round

Funkcije Sunshower ONE in PLUS

Nova linija izdelkov ima lepo zaobljeno, plavajočo zasnovo: Sunshower® ONE z infrardečo funkcijo, Sunshower® PLUS z infrardečo in pametno dozirano UV svetlobo.

Kot nalašč za vsako kopalnico

Nova linija izdelkov Sunshower® se popolnoma prilega vsaki kopalnici. Naj bo podometno vgrajen, površinsko nameščen na ravni steni ali v kotu. Enostavnost in enostavna namestitev brez prezračevalnih kanalov.

Nizka poraba, visoka energija

Po trenutnih cenah električne energije vas celoletno sončenje stane približno 10€. Si vedeli, da je povprečna poraba naprave Sunshower® enaka porabi električnega grelnika za vodo?

 

 

ONE / PLUS

Sunshower ima primeren model za vsako kopalnico. In z vgradnimi in površinsko nameščenimi različicami lahko ustvarimo popolno ujemanje, ne glede na prostor.

 

Občutek

Občuti svežino vso leto

Naj bodo pozitivni učinki sončne svetlobe del tvojega vsakodnevnega rituala tuširanja. Sunshower® ti vse leto ponuja  energičen občutek sonca na tvoji koži. Sončna svetloba neguje tvoje telo in krepi vitalnost, zaradi česar se počutiš bolj fit in bolj energičen. Zahvaljujoč naši uravnoteženi kombinaciji ogrevalne infrardeče svetlobe in nizko odmerjene UV svetlobe.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.