Akustični panel Oreh 270 x 60 cm [stenska obloga]

110,00  z 22% ddv / KOS

Moderno oblikovani paneli, ki združujejo funkcionalnost pri izboljšanju akustičnih lastnosti prostora z estetskim prispevkom k notranji opremi.
Inovativna rešitev za izboljšanje akustičnih lastnosti prostora, medtem ko hkrati nudijo estetski dotik.

*Za popoln estetski vtis priporočamo dodatek v obliki okrasne letvice, ki se namesti na konec panela.

x
20,00 €

Dovoljeno tudi, če ni na zalogi

Lastnosti izdelka:

  • Velikost: 1,62 m2
  • Skandinavski dizajn
  • Odlične akustične lastnosti
  • Enostavna montaža
  • Dimenzije: 2700 x 600 x 21 mm
  • Barva: Oreh

Material: 100% iz trajnostno vzdrževanih gozdov: Ti akustični paneli so izdelani iz lesa, pridobljenega iz 100% trajnostno vzdrževanih gozdov. To pomeni, da je les skrbno izbran in obdelan v skladu z načeli trajnosti in odgovornega upravljanja gozdnimi viri. Uporaba lesa iz trajnostno gospodarjenih gozdov zmanjšuje negativen vpliv na okolje.

Dimenzije: Paneli so velikosti 240×60 cm ali 270×60 cm, kar jih naredi primernih za večje površine sten ali prostorov. Te dimenzije omogočajo pokrivanje večjih površin z manj paneli, kar olajša namestitev in prilagoditev različnim prostorom.

Dizajn: Paneli imajo estetsko privlačen dizajn, ki bo prispeval k vizualnemu videzu vsake sobe. Na voljo je več različnih dizajnov in vzorcev, ki se lahko prilagodijo različnim slogom notranje opreme.

Akustične lastnosti: Paneli so zasnovani z visoko akustično učinkovitostjo. Material, iz katerega so narejeni, ima odlične akustične lastnosti, ki pomagajo pri absorpciji nezaželenih zvokov, zmanjšanju odmeva in izboljšanju akustičnega udobja prostora.

Montaža: Montaža teh panelov je enostavna in jo je mogoče izvesti s standardnim orodjem za namestitev na stene. Vsak panel je opremljen s navodili za montažo, da je postopek čim lažji in hitrejši.

Vzdrževanje: Panele je mogoče enostavno čistiti z rednim brisanjem suhe ali rahlo vlažne krpe. Materiali so odporni proti prahu in madežem, kar olajša vzdrževanje njihovega estetskega videza.

Opomba: Barva panelov se lahko razlikuje zaradi same narave lesa.

 


Art.: 151937

Dodatne informacije

Teža14,00 kg
Dimenzije0,00 × 0,00 × 0,00 cm

Ocene

Zaenkrat še ni nobenih ocen.

Bodi prvi ocenjevalec “Akustični panel Oreh 270 x 60 cm [stenska obloga]”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.