Bondex – Teak Oil 0,75 L – 000 / Brezbarvna

9,90  z 22% ddv / KOS

Olje za nego vseh vrst lesa v notranjostih prostorih in zunanjosti. Količina: 0,75 l.

8 na zalogi

Olje za nego vseh vrst lesa v notranjostih prostorih in zunanjosti. Količina: 0,75 l.

  • Lesu povrne naravno ravnovesje.
  • Poudarja naraven izgled lesa.
  • Tudi za vzdrževanje starih premazov.

Les je zelo razširjen naravni material, ki obogati bivanje in se odlično poda v okolico. Uporablja se za vrata, okna, vrtne hiše, stopnice, ograje, pergole in druge lesene izdelke. Pomembno je, da les negujemo, saj tako poudarjamo njegovo lepoto in vzdržujemo njegovo življenjsko dobo. Nezaščiten les je lahko izpostavljen različnim škodljivim vplivom tako v notranjosti kot zunanjosti doma.

Kakovostna zaščita

Za nego notranjih in zunanjih lesenih površin uporabite tikovo olje Bondex, ki je izdelano na vodni osnovi, poudarja lesno strukturo, je vodoodbojno in lesu povrne naravno ravnotežje. Primerno je tudi za vzdrževanje starih premazov.

Tikovo olje se nanaša na suhe in čiste lesene površine, morebitne mastne madeže pa je potrebno predhodno odstraniti z nitro celuloznim redčilom. V kolikor so na lesu vidne poškodbe, jih je pred nanosom olja potrebno sanirati.

 


Art.: 413288

Dodatne informacije

Teža0,75 kg
Dimenzije0,00 × 0,00 × 0,00 cm

Brand

Bondex

Da bi optimalno izkoristili vse prednosti, ki nam jih les nudi, je pomembno, da ga pravilno obdelamo in vzdržujemo. Ker je kot naravni material zelo izpostavljen mehanskim poškodbam in vplivom okolja je potreben pravilne nege, da bi ostal lep in trajen. S premazi Bondex ga odlično zaščitimo, s pisano paleto izdelkov v različnih niansah pa poudarimo njegovo lepoto.

Ocene

Zaenkrat še ni nobenih ocen.

Bodi prvi ocenjevalec “Bondex – Teak Oil 0,75 L – 000 / Brezbarvna”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.