Bayrol Chlorifix 1 kg – hitro topliv klorov granulat

15,80  z 22% ddv / KOS

Učinkovita dezinfekcija je predpogoj za neoporečno vodo v bazenu. Če voda v bazenu ni bila ustrezno vzdrževana in so se v njej razvile alge in škodljivi mikroorganizmi, zato je potrebno vodo dezinficirati – izvesti šok kloriranje s klor granulatom kot je Bayrol Chlorifix. Vodo pred tem pripravite po ustreznih korakih (Vzdrževanje vode v 5 korakih).

Ni na zalogi

Bayrol Chlorifix je hitrotopljiv klorov granulat, ki se ga uporablja za šok kloriranje, ko je potrebno vodo spraviti v normalno stanje. Zaradi hitrega delovanja preprečuje, da bi se v vodi razvijale bakterije, glivice, virusi ali druge vrste umazanije. Učinkovito razgrajuje organske snovi in nečistoče ter tako pripomore k čistosti vode. Mikro granulacija je oblikovana v grudice, ki zmanjšujejo količino klorovega praha v primerjavi z drugimi klorovimi granulati. 

Klor granulat Chlorifix je pH nevtralen in ne vsebuje apnenca, ki bi se po razgradnji lahko nabiral na cevi sistema. Popolnoma se razgradi, tako da ne pušča sledi in je primeren za vse trdote vode. Prosti klor v vodi se stabilizira, kar preprečuje morebitno prehitro razgradnjo pri višjih temperaturah in močnem soncu.

Priporočljivo doziranje:
V primeru potrebe po šok kloriranju dodajte 200g Chlorifix granulata na 10m3 vode. Priporočamo, da granulat najprej raztopite v manjši količini vode in nato raztopino zlijete v bazen.

POZOR!
Klor v stiku s kislinami sprošča strupen plin. POvzroča tudi opekline, zato pri uporabi izdelka uporabljajte zaščitna očala in sredstva za preprečevanje neposrednega stika s kožo. Klorov granulat je zelo strupen za vodne organizme!

S1/2: Izdelek hranite izven dosega otrok, pod ključem.
S25: Preprečite neposreden stik s kožo.
S26: Če pride snov v oči, jo takoj izperite z obilo tekoče vode.
S39: Pri uporabi izdelka nosite zaščitna očala/zaščito za obraz.
S46: Če pride do zaužitja izdelka ne izzivajte bruhanja. Ponesrečenca prenesite na svež zrak in mu dajte piti veliko vode! Takoj poiščite zdravniško pomoč, zdravstvenemu osebju pa pokažite embalažo ali etiketo, da bodo znali hitro in pravilno ukrepati.
S56: Po uporabi odstranite snov in embalažo kot nevaren odpadek.

 


Art.: 980089

Dodatne informacije

Teža1,00 kg
Dimenzije0,00 × 0,00 × 0,00 cm

Brand

Bayrol

Ocene

Zaenkrat še ni nobenih ocen.

Bodi prvi ocenjevalec “Bayrol Chlorifix 1 kg – hitro topliv klorov granulat”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.