Bayrol Chlorilong Ultimate 7 [4,8 kg = 16 tablet po 300 g] – 7 funkcij

94,40  z 22% ddv / KOS

7-komponentne tablete celotno in trajno dezinfekcijo, bazenske vode ter čistilo za filtre, za splošne uporabnike nudi: Odpravo nečistoč, algicid, flokulant, sredstvo proti vodnemu kamnu, stabilizator klora + SUNKOVITO KLORIRANJE VODE + SUNKOVITO KLORIRANJE FILTRA.

x
20,00 €

Ni na zalogi

Dvojna dezinfekcija z A.P.O. tehnologijo ponuja pravo količino klora med obdobjem raztapljanja.

7 Funkcij: odprava nečistoč, algicid, flokulant, sredstvo proti vodnemu kamnu, stabilizator klora +sunkovito kloriranje vode + sunkovito kloriranje filtra. 

Uporaba: Ena Ultimate 7 tableta se dozira na 30m3 vode vsakih 7-10 dni. Najprej operite filter in dodajte tableto direktno v skimer, vklopite filtracijo za vsaj 4 ure. Sama tableta je sestavljena iz dveh komponent, ki učinkujeta v dveh fazah: 

1. Faza: modra plast se raztopi v nekaj minutah. Zagotavlja sunkovito kloriranje vode in očisti filtrsko umazanijo.

2. Faza: bela plast se raztaplja 7-10 dni. (* hitrost raztapljanja je lahko različna in je močno pogojena s časom delovanja filtracijske črpalke in temperature vode)

Tedensko je potrebno meriti vsebnost prostega klora v vodi s QuickTest-om ali Pool-Tester-jem (testerjem bazenske vode). Najprej je potrebno uravnati vrednost pH med 7,0-7,4, nato še vrednost klora. Če ta vrednost pade pod 0.3mg/l, je pri naslednjem doziranju potrebno dodati 2 tableti na 30m3 vode. Če vrednost prostega klora v vodi naraste nad 0,8mg/l morate sledeče doziranje izpustiti. Če se pojavijo težave z vodo (motna voda, zelenkasto obarvana voda, močan vonj po kloru), k rednemu doziranju dodajte 1 dodatno tableto.

POMEMBNO OPOZORILO: Proizvod je dovoljeno uporabljati le za namene, ki so določeni v tem navodilu. Tablet Chlorilong Ultimate 7 nikoli ne mečite neposredno v bazen, saj lahko pride do razbarvanih madežev in poškodb materialov neodpornih na klor. V primeru pojavljanja alg, v skladu s priporočili, v vodo dodajte Desalgin ali Desalgin Jet.

HRAMBA: Hranite v hladnem in suhem prostoru. Zaščitite pred vlago. Tablete shranjujte le v originalni embalaži. Ne shranjujte v bližini živil. Hlapi povzročajo rjavenje kovine.

 


Art.: 980124

Dodatne informacije

Teža4,80 kg
Dimenzije0,00 × 0,00 × 0,00 cm

Brand

Bayrol

Ocene

Zaenkrat še ni nobenih ocen.

Bodi prvi ocenjevalec “Bayrol Chlorilong Ultimate 7 [4,8 kg = 16 tablet po 300 g] – 7 funkcij”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.