Čistilo Glutoclean 600 G – Granulat Za Čiščenje Cevi (Rohr Frei Granulat)

9,99  z 22% ddv / KOS

2 na zalogi

Močno čistilo za čiščenje in odmaševanje odtokov. Za vse vrste odtokov in cevovodov v kuhinji in kopalnici – npr. v umivalniku, kuhinjskem koritu, tuš kadi,
straniščih.

Namen uporabe: deluje samostojno in v zelo kratkem času razgradi zamašek umazanije, kot so lasje, ostanki hrane in mila, bombažne kose, oljne in
maščobne ostanke. Redna uporaba pomaga preprečevati ponovno nalaganje umazanje in nastajanje smrdljivih vonjav. Pri uporabi nastaja zaradi kemične reakcije toplota, ki omogoča celo odmrzovanje odtokov.

Področja uporabe: primerno za vse vodovodne instalacije in cevovode v kuhinji in kopalnici – npr. pomivalna korita, umivalniki, tuš kadi, stranišča.

Uporaba: iz zamašenega odtoka odstranite vodo in v odprtino za odtok stresete polovico zamaška granulata. Nato v odtok vlijte skodelico mrzle vode (pazite nevarnost pljuskanja). Pustite delovati 30 minut, nato temeljito sperite s hladno vodo. Pri zelo trdovratnih zamašitvah postopek čiščenja ponovite, vendar brez povečanja odmerka. Za preventivno odstranitev slabega vonja poskrbite tako, da tedensko v odtok stresete 1/4 zamaška granulata in prelijete s skodelico mrzle vode. Prosimo upoštevajte, da izdelek burno reagira z vodo pri povečani temperaturi. Pazite, da v embalažo ne pride voda. Prevelik odmerek lahko povzroči pregrevanje in s tem deformacijo plastičnih cevi. Na uporabljajte aluminijaste posode in ne v cinkanih napeljavah. Embalažo po uporabi tesno zaprite.

 


Art.: 429050

Dodatne informacije

Teža 0,60 kg
Dimenzije 0,00 × 0,00 × 0,00 cm

Brand

Glutoclean

Ocene

Zaenkrat še ni nobenih ocen.

Bodi prvi ocenjevalec “Čistilo Glutoclean 600 G – Granulat Za Čiščenje Cevi (Rohr Frei Granulat)”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.