Decolor Decobase B Impregnacija za les [Natur] 10 Kg

23,30  z 22% ddv / KOS

DECOBASE B je premaz / impregnacija za les namenjena osnovni-preventivni zaščiti lesa pred biološkimi škodljivci, lesnimi insekti, glivami modrivkami ter glivami trohnivkami.

Uporabljamo jo za prvi nanos oz. osnovno zaščita novega lesa, ki je namenjen za izdelavo ostrešij, ograj, teras, brunaric, fasadnih oblog, stavbnega pohištva (okna, vrata, polkna …).

Impregnacija zelo učinkovito prodre v les; aktivne snovi se fiksirajo v 24 urah. Les, ki je izpostavljen vremenskim oz. atmosferskim obremenitvam, dodatno zaščitimo z lazurnim premazov iz skupne izdelkov Decolazur; s tem postopkom les tudi dekorativno obarvamo v željenem barvnem odtenku, izboljšamo njegovo odpornost pred vremenskimi vplivi ter UV žarki in hkrati ustvarimo zaporo, da biocidi ne pridejo v stik z okoljem.

0 na zalogi

DECOLOR DECOBASE B IMPREGNACIJA ZA LES [NATUR] 10 KG

LASTNOSTI

  • Osnovna,  preventivna zaščita novega lesa (predvsem lesnih konstrukcij) pred biološkimi škodljivci, lesnimi insekti, modrenjem in trohnjenjem
  • Učinkovito delovanje aktivnih snovi
  • Aktivnih snovi se fiksirajo v 24 urah
  • Ne tvori sloja in se veže z lesom
  • Primerna za vse vrste lesa
  • Certifikat Biotehnične fakulete v Ljubljani

UPORABA

Navodila za delo: Decobase B je v dobavni obliki pripravljen za uporabo. Nanašamo ga na zdrav, čist in suh les (max. vsebnost vlage v lesu 20 %). Optimalna temperatura za delo je od +5°C do +35°C, relativna vlažnost ne sme biti višja od 85 %. Pri delu uporabimo ustrezna zaščitna sredstva (ustrezna očala, rokavice, delovna obleka, obutev). Izdelka ne nanašamo na les, ki je v stiku z živili ali krmili (čebelji panji, jasli, savne…)

Odtenki: Rumenkasta, svetlo in temno rjava ter zelena (ostali odtenki po naročilu).

Poraba: 1 kg impregnacije zadostuje za zaščito cca. 5 m2 površine. Poraba je odvisna vrste in kvalitete lesa (vlažnost), njegove  površinske obdelave in načina nanašanja. Večja poraba impregnacije posledično izboljša zaščito lesa.

Sušenje: Približno 3 ure. Čas sušenja je odvisen od temperature ozračja pri katerem izdelek nanašamo oz. vlažnosti lesa. Premazovanje z končnimi / lazurnimi premazi Decolazur priporočamo po min. 24 urah.

PAKIRANJE IN SKLADIŠČENJE

Embalažne enote:
Plastične ročke: 1 kg, 5 kg, 10 kg, 20 kg
Plastični sod: 60 kg, 200 kg, IBC cisterna 1.000 kg

 


Art.: 412253

Dodatne informacije

Teža10,00 kg
Dimenzije0,00 × 0,00 × 0,00 cm

Brand

Decolor

Ocene

Zaenkrat še ni nobenih ocen.

Bodi prvi ocenjevalec “Decolor Decobase B Impregnacija za les [Natur] 10 Kg”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.