Decolor Decostone Aw – Akrilna Impregnacija 10L

81,90  z 22% ddv / KOS

DECOSTONE AW je akrilna impregnacija (transparentna) z visokim sijajem namenjena zaščiti poroznih površin različnih gradbenih materialov.

x
20,00 €

Ni na zalogi

DECOSTONE AW je akrilna impregnacija (transparentna) z visokim sijajem namenjena zaščiti poroznih površin različnih gradbenih materialov (notranja in zunanja uporaba); zaščiti površino, jo dekorativno poudari ter ji daje svilnat sijaj/moker izgled. Primerna je za zaščito in dekoracijo gradbenih površin, ki so narejeni tako iz naravnih gradbenih materialov (kamen, marmor, porfido,  pralne plošče, porozen kamen) kot tudi umetnih gradbenih materialov (opeka, ploščice, keramika, dekorativni mavčni elementi, beton…).

Zaradi svoje posebne sestave je impregnacija značilna po svoji sposobnosti, da prodre globoko v podlago in tvori vodoodporni film / sloj s svilnatim sijajem; ima dober oprijem. Nudi dodatno zaščito pred onesnaževalci, korozijo; odporna je na neugodne vremenske razmere in zelo odporna na alkalije prisotne v cementnih izdelkih.

LASTNOSTI

  • Zaščiti površino ter ji daje visok sijaj
  • Brezbarven/transparenten odtenek
  • Primeren za naravne in umetne površine
  • Dobra vpojnost, UV stabilnost in parapropustnost
  • Odlična vodoodbojnost in lažje vzdrževanje/čiščenje
  • Visoka elastičnost in vzdržljivost
  • Zaščiti pred abrazijo, korozijo in atmosferskimi onesnaževalci
  • Izboljša samočistilni učinek
  • Zunanja in notranja uporaba
  • Primeren tudi za klinker opeko

UPORABA

Navodila za delo: Decostone AW je, v dobavni obliki, pripravljen za uporabo. Pred in tudi med uporabo izdelek dobro (pre)mešajte. Nanašamo ga dveh slojih. Drugi nanos nanesemo po min. 4 urah oz. ko je prvi nanos popolnoma suh. Natančno porabo določimo glede na teste na posamezni površini.

Podlaga mora biti, pred uporabo, čista, suha in brez umazanije (olje, mast…) in med nanašanjem ne sme biti izpostavljena neposredni sončni svetlobi. Površina na katero nanašamo premaz mora biti sobne temperature. Optimalna temperatura za delo je od +5°C do +35°C, relativna vlažnost ne sme biti višja od 85 %. Delo naj poteka v dobro prezračevanih prostorih. Uporabljajte ustrezno osebno zaščitno opremo.

Poraba: 1 l zadostuje za cca. 6-8 m2; poraba je odvisna od poroznosti podlage na katero nanašamo in načina nanašanja oz. orodja s katerim nanašamo.

Sušenje: premaz je suh na otip po cca. 1 uri. Naslednji sloj nanesemo po minimalno 4 urah. Čas sušenja je odvisen od vremenskih pogojev (vlaga, temperatura) in debeline nanosa-filma.

Pohodno: po cca. 24 urah.

 


Art.: 412325

Dodatne informacije

Teža 10,00 kg
Dimenzije 0,00 × 0,00 × 0,00 cm

Brand

Decolor

Ocene

Zaenkrat še ni nobenih ocen.

Bodi prvi ocenjevalec “Decolor Decostone Aw – Akrilna Impregnacija 10L”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.