Glutoclean Impregnacijsko Sredstvo Za Kamen 1 L (Marmor Und Granit Imprägnierung)

23,50  z 22% ddv / KOS

2 na zalogi

  • dolgotrajna zaščita pred madeži
  • zaščita pred vodo in vodnim kamnom
  • primerno tudi za zaščito fug

 

Posebna impregnacija za trajno zaščito pred oljnimi in maščobnimi madeži ter vodnim kamnom in vodnimi madeži. Zmanjšuje vdor umazanije, vlage, barve, olja in maščobe ter omogoča lažje čiščenje. Tekočina se lahko preprosto obriše preden se lahko tvorijo madeži na povrsini.

Področja uporabe: Za vse površine v notranjih in zunanjih prostorih iz vpojnega naravnega in umetnega kamna, kot je zglajen, poliran ali
peskan marmor, apnenec, travertin, peščenjak, kvarcit, skrilavec, klinker in keramika, terakota. Za pode, stene, mize, pulte, okenske police, kopalnico, kuhinjo.

Uporaba: Podlaga mora biti pred obdelavo suha, čista in vpojna. Bolj kot kamen absorbira sredstvo, boljši je učinek. Z mehkim čopičem ali valjčkom enakomerno nanesite sredstvo. Ponovni nanos še poveča učinkovitost, vendar nanesite le toliko, kot lahko površina absorbira. Pustite delovati približno eno uro, nato ostanke neabsorbiranega sredstva pobrišite s suho krpo. Na površini ne smejo ostati nobene lise. Čas sušenja 3-4 ure. V tem času se obdelana površina ne sme uporabljati. Polni učinek impregnacije je dosežen po 24 urah.

 


Art.: 429049

Dodatne informacije

Teža 1,00 kg
Dimenzije 0,00 × 0,00 × 0,00 cm

Brand

Glutoclean

Ocene

Zaenkrat še ni nobenih ocen.

Bodi prvi ocenjevalec “Glutoclean Impregnacijsko Sredstvo Za Kamen 1 L (Marmor Und Granit Imprägnierung)”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.