HiKOKI Kotni brusilnik G13STA – 600W

49,90  z 22% ddv / KOS

Kotni brusilnik HiKOKI G13STA

x
20,00 €

2 na zalogi

Kotni brusilnik Hikoki G13STA je najbolj vzdržljiv in zmogljiv brusilnik v svojem razredu. Primeren je za vse postopke brušenja, rezanja in odstranjevanja ostrin na jeklu, litini, nerjavnem jeklu, aluminiju, ploščicah, opeki, brizgalkah, betonu itd. Naprava je kompaktna in enostavna za rokovanje.

S funkcijo samodejnega zaklepanja stikala je uporaba enostavna, montaža in demontaža rezila pa varna z blokado vretena. Pohvali se lahko tudi z novim prezračevanjem motorja, ki omogoča daljšo življenjsko dobo.

Obseg dobave vključuje tudi stranski ročaj, ključ in ščitnik.

TEHNIČNE LASTNOSTI

Premer plošče:125 mm
Nazivna moč:600 W
Št. vrtljajev:11.500 min-1
Teža:1.8 kg

 


Art.: 750426

Dodatne informacije

Teža2,00 kg
Dimenzije0,00 × 0,00 × 0,00 cm

Brand

Hikoki

Hikoki je blagovna znamka, ki je nastala s preimenovanjem iz Hitachi Koki (Hitachi orodje). Pod svojim okriljem združuje več podjetij in blagovnih znamk, kot so: Metabo, Sankyo, Carat, …. Hikoki stroji so visokokvalitetni produkti nastali v razvojnih oddelkih Hikoki in Metabo, kar pomeni da združujejo tako nemško inovativnost kot japonsko natančnost in kvaliteto. Hikoki je med vodilnimi svetovnimi proizvajalci in inovatorji kadar gre za elektropnevmatska kladiva, baterijsko orodje in zabijalno tehniko. Multivolt baterije in brezkrtačno orodje so plod znanja Hitachi inženirjev.

Ocene

Zaenkrat še ni nobenih ocen.

Bodi prvi ocenjevalec “HiKOKI Kotni brusilnik G13STA – 600W”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.