Kerakoll Aquastop Green – hidroizolacijska membrana / folija [rola 23 m2]

24,90  z 22% ddv / M2

Hidroizolacijska membrana, odporna proti pretrgu in zelo sprijemna za zatesnitev balkonov, teras in vodoravnih površin pred polaganjem keramike in naravnega kamna; vodotesnost je zagotovljena tudi pri polaganju na obstoječe obloge, razpokane podlage, ne povsem zrele estrihe ali take, kjer lahko zaradi odvečne vlage iz podlage pride do pritiska pare.

37 na zalogi

Kerakoll

Hidroizolacijska membrana, odporna proti pretrgu in zelo sprijemna za zatesnitev balkonov, teras in vodoravnih površin pred polaganjem keramike, naravnega kamna in parketa; vodotesnost je zagotovljena tudi pri polaganju na obstoječe obloge, razpokane podlage, ne povsem zrele estrihe ali take, kjer lahko zaradi odvečne vlage iz podlage pride do pritiska pare.

Aquastop Green temeljito spreminja svet hidroizolacij pod oblogami in ponovno piše standarde zmogljivosti za mineralne izdelke, saj jim omogoča doslej neizvedljive nanose.

  • Vodotesno zaščiti katero koli površino, staro ali novo, vlažno ali suho, razpokano ali izpostavljeno dimenzijskemu gibanju
  • Kompenzira napetosti zaradi krčenja estriha in temperaturnih nihanj
  • Skrajša čas na gradbišču: hidroizolacija in polaganje obloge brez čakanja, tlak je takoj pohoden
  • Rešuje težavo s stiki pri polaganju z zamikom ali diagonalnem polaganju (rege pod vrati)

 


Art.: 602218

Dodatne informacije

Teža0,50 kg
Dimenzije0,00 × 0,00 × 0,00 cm

Brand

Kerakoll

Kerakoll je mednarodno vodilno podjetje v svetu trajnostne gradnje z rešitvami, ki spoštujejo okolje in ljudi.Kerakoll je prvo podjetje na svetu, ki ponuja globalno rešitev materialov in storitev za trajnostno gradnjo, gradnjo in življenje s spoštovanjem do okolja in zdravega življenja.
Kerakoll
Kerakoll je prvo podjetje na svetu, ki ponuja globalno rešitev materialov in storitev za trajnostno gradnjo, gradnjo in življenje s spoštovanjem do okolja in zdravega življenja.

Ocene

Zaenkrat še ni nobenih ocen.

Bodi prvi ocenjevalec “Kerakoll Aquastop Green – hidroizolacijska membrana / folija [rola 23 m2]”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.