Kerakoll Keralevel Eco Lr 25 kg – debeloslojna stenska izravnalna masa [1,5 kg/m2 za 1 mm ] (42 vr/pal)

27,40  z 22% ddv / KOS

Ekološko neoporečna certificirana mineralna mikroarmirana samorazlivna izravnalna masa za gladko izravnavanje neravnih podlag, idealna za GreenBuilding, okolju prijazno gradnjo. Debeline od 3 do 50 mm. Se hitro strjuje. Mikroarmirana in stabilizirana z vlakni Advanced Flex Fiber™. Tehnologija HDE s podaljšano tekočnostjo.

3 na zalogi

Kerakoll

Keralevel® Eco LR ima optimalno tiksotropno ravnovesje, ki je idealno za izravnavanje nepravilnih ali neravnih sten in tlakov. Čas vgradnje zaključnih oblog na gradbišču se z uporabo izravnalne mase ne podaljša.

  • Debeline od 1 do 25 mm
  • Visoka dimenzijska stabilnost in obstojnost
PakiranjeVreča 25 kg / Brico 2 kg
Izdatnost≈ 1,3 kg/m2 za vsak mm debeline
Shranjevanje≈ 6 mesecev

 


Art.: 480200

Dodatne informacije

Teža25,00 kg
Dimenzije0,00 × 0,00 × 0,00 cm

Brand

Kerakoll

Kerakoll je mednarodno vodilno podjetje v svetu trajnostne gradnje z rešitvami, ki spoštujejo okolje in ljudi.Kerakoll je prvo podjetje na svetu, ki ponuja globalno rešitev materialov in storitev za trajnostno gradnjo, gradnjo in življenje s spoštovanjem do okolja in zdravega življenja.
Kerakoll
Kerakoll je prvo podjetje na svetu, ki ponuja globalno rešitev materialov in storitev za trajnostno gradnjo, gradnjo in življenje s spoštovanjem do okolja in zdravega življenja.

Ocene

Zaenkrat še ni nobenih ocen.

Bodi prvi ocenjevalec “Kerakoll Keralevel Eco Lr 25 kg – debeloslojna stenska izravnalna masa [1,5 kg/m2 za 1 mm ] (42 vr/pal)”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.