Makita akumulatorski radio DMR110N DAB+ UKW AUX / 7,2 – 18 V

132,49  z 22% ddv / KOS

Brezžični radio za gradbišče DMR110Radijski sprejemnik DMR110 podjetja Makita je idealen spremljevalec na gradbišču in seveda za potovanja. Brezžični radijski sprejemnik navdušuje z odličnim zvokom, robustnim ohišjem in številnimi drugimi funkcijami.

x
20,00 €

Ni na zalogi

Radijski sprejemnik DMR110 podjetja Makita je idealen spremljevalec na gradbišču in potovanjih. Brezžični radijski sprejemnik navdušuje z odličnim zvokom, robustnim ohišjem in številnimi drugimi funkcijami. Za uporabo radia na poti preprosto uporabite obstoječe Makita Litij-Ionske baterije. Vse Li-Ion baterije od 7,2 do 18 V iz sedanje ponudbe Makita so primerne za DMR110.

Radio je primeren za sprejem DAB / DAB + in UKW / FM in ga je zaradi AUX priključka mogoče priključiti tudi na kateri koli pametni telefon / MP3 predvajalnik. Vse nastavitve je mogoče izvesti prek velikega digitalnega zaslona.

Robustno ohišje
Makita radio na gradbišču ne pomeni samo odličnega zvoka, temveč tudi robustnost. Ohišje je certificirano z zaščito pred brizganjem vode do zaščitnega razreda IP64.

Uživajte v glasbi na poti.
Poleg priloženega napajanja lahko DMR110 do 27 ur deluje tudi z Li-Ion baterijami Makita. (Z močjo zvočnika = 50 mW + 50 mW, baterija 5 Ah / 18,0 V).

Posebnosti

  • DAB + digitalni radio in FM radio
  • Z zaščito pred brizganjem vode do zaščitnega razreda IP64
  • Robustno ohišje zasnovano za gradbišča
  • Sprejemnik lahko natančno nastavite z velikim digitalnim zaslonom

Značilnosti

  • 2 vhodna vhoda: 3,5 mm vtič
  • Z mini USB za nadgradnjo programske opreme.

Tehnični podatki

Radijski sprejemnik DAB+ (1012), UKW (1014)
Funkcije AUX
Značilnosti zaščiten pred brizganjem vode
Mere (Š x V x G) 163 x 431 x 257 mm
Vmesnik (vhod) avdio, stereo (3.5 mm klinken)
Napajanje električni pogon, akumulatorsko
Električno napajanje napajalnik (vgrajen), litij-ionski akumulator (opcijsko)
Barva črna, turkizna
Širina 163 mm
Višina 431 mm
Globina 257 mm
Teža 4 kg
Funkcija brezžičnega polnjenja ne
Vrsta izdelka radio za gradbišča

 


Art.: 740419

Dodatne informacije

Teža 5,00 kg
Dimenzije 0,00 × 0,00 × 0,00 cm

Brand

Makita

Makita prozvaja orodje in pribor namenjeno globalnemu trgu. Proizvodnja v obratih na Japonskem, Kitajskem, v Združenih državah Amerike, Združenem kraljestvu, Romuniji, Braziliji in Nemčiji poteka s pomočjo najnaprednejših tehnologij in pod strogim nadzorom kakovosti. Makita proizvodi so izdelani s skrbno izbranimi komponentami. Ohišja in notranje komponente so izdelane iz kakovostnih materialov in presegajo pričakovanja celo najbolj zahtevnih uporabnikov.
S kakovostjo, inovativnim dizajnom in uravnoteženim razmerjem med cenami in storitvami, si je podjetje ustvarilo zaupanje in priznanje med profesionalci in obrtniki. Poleg preizkušenih orodij na električno in akumulatorsko napajanje ponudba podjetja Makita obsega tudi stabilne stroje za obdelavo lesa in pnevmatsko orodje za industrijo in posamezne obrtnike.

Ocene

Zaenkrat še ni nobenih ocen.

Bodi prvi ocenjevalec “Makita akumulatorski radio DMR110N DAB+ UKW AUX / 7,2 – 18 V”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.