Montolit Flash Set Tirni Ročni Rezalnik Flash Line 3 – Fl3 [Do 340 Cm]

615,00  z 22% ddv / KOS

REZALNIK ZA KER. FLASH 340CM FL3, Montolit

x
20,00 €

Dovoljeno tudi, če ni na zalogi

Rezalnik za ploščice Montolit Flash Line 3 je tretja generacija ročnega rezalnika za keramiko velikih formatov (od 0 do 340 cm).

Ponaša se s potisno ročico na treh koleščih za večjo stabilnost in lažjo manipulacijo reza. Odlikuje ga tudi patentirana novost: možnost izbire med tremi rezili premera 8, 12 in 20 mm – za prilagajanje različnim debelinam keramike. Uporabnik najprimernejše rezilo za delo izbere s preprostim vrtenjem pritrjenega nastavka z rezili.

Tri aluminijaste modularne vodilne palice, dolge po 120 cm, se brez posebnega pritrdilnega sistema namestijo neposredno na površino, ki jo je treba rezati. Oprijem je dosežen s pomočjo posebnih silikonskih trakov, nameščenih na kontaktni površini, njihova pritrditev pa se z močjo pritiska na potisno ročico še dodatno poveča.

Delovanje reza olajša ergonomski okrogli ročaj, ki uporabniku omogoča popoln nadzor in vedno optimalen pritisk.

Rezalnik FLASH LINE 3 je profesionalna oprema, ki omogoča enostavne, hitre in izjemno natančne reze različnega materiala.

 


Art.: 320016

Dodatne informacije

Teža 15,00 kg
Dimenzije 0,00 × 0,00 × 0,00 cm

Brand

Montolit

MONTOLIT, PROFESIONALNO ORODJE ZA REZANJE PLOŠČIC OD LETA 1946 Že od leta 1946 Brevetti Montolit Spa oblikuje, proizvaja in distribuira široko paleto vrhunskih orodij za rezanje ploščic, zasnovanih tako, da ustrezajo potrebam profesionalnih polagalcev ploščic.

Ocene

Zaenkrat še ni nobenih ocen.

Bodi prvi ocenjevalec “Montolit Flash Set Tirni Ročni Rezalnik Flash Line 3 – Fl3 [Do 340 Cm]”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.