Raimondi pralno korito z metlo in gobo [356NSWET] – Vedro za keramičarje

303,00  z 22% ddv / KOS

Set za čiščenje in pomivanje fugirne mase s površin keramičnih ploščic. Pralna posoda ima dva valja, odcejalno mrežico ter pedalo za nožno upravljanje, ki pospeši in olajša ožemanje gobe, saj uporabniku omogoča, da jo ožame kar v stoje. Zaradi velike 40-litrske prostornine korita in vpojne gobe, ki v kombinaciji z aluminijasto palico omogoča pomivanje sten in tal brez napornega sklanjanja, je set idealen za uporabo pri velikih površinah.

x
20,00 €

Ni na zalogi

Set vsebuje:

  • Pralno korito 40 l, s kolesci
  • Visoko vpojna goba Sweepex z zarezano površino, z nastavkom za palico
  • Razstavljiva aluminijasta palica
  • Visoko vpojna goba Sweepex z zarezano površino, z ročajem za ročno uporabo

 


Art.: 712272

Dodatne informacije

Teža2,00 kg
Dimenzije0,00 × 0,00 × 0,00 cm

Brand

Raimondi

Raimondi je podjetje z večletno tradicijo v keramičarski industriji. Specilizirani so za orodja, ki so v pomoč polagalcem.
Raimondi je izjemno spoštovan proizvajalec orodij za polagalce po vsem svetu. S svojo bogato zgodovino in zavezanim pristopom k inovacijam je podjetje postalo sinonim za kakovost in natančnost. Podjetje Raimondi se je uveljavilo z izdelavo visoko kakovostnih orodij, ki pripomorejo k olajšanju dela polagalcev keramike. Njihova paleta izdelkov vključuje ročne in vodne rezalnike ploščic, stroje za mešanje in fugiranje, distančnike za niveliranje keramike, ročno orodje in ostalo opremo. Vsak izdelek je skrbno zasnovan, da ustreza zahtevam sodobnih projektov.

Ocene

Zaenkrat še ni nobenih ocen.

Bodi prvi ocenjevalec “Raimondi pralno korito z metlo in gobo [356NSWET] – Vedro za keramičarje”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.