Raimondi poševno zobata gladilka 36 x 13 cm – zob: 10 x 10 mm

21,50  z 22% ddv / KOS

Ozobljena gladilka, s poševno zarezanimi zobci, za popoln nanos lepila za ploščice in drugih cementnih mas. Poševni zobci omogočajo, da se lepilo pri nanašanju prekriva in seseda, kar preprečuje morebitne zračne žepe in zagotavlja boljši oprijem materiala. Z listom izdelanim iz nerjavečega jekla, z gumijastim ročajem, nameščenim na ročaj iz tlačno litega aluminija.

Tip zobcev: poševni
Dimenzija zobcev: 10 mm
Dimenzija lista: 360 x 130 mm
Debelina lista: 0,7 mm

Dovoljeno tudi, če ni na zalogi

 


Art.: 712253

Dodatne informacije

Teža0,25 kg
Dimenzije0,00 × 0,00 × 0,00 cm

Brand

Raimondi

Raimondi je podjetje z večletno tradicijo v keramičarski industriji. Specilizirani so za orodja, ki so v pomoč polagalcem.
Raimondi je izjemno spoštovan proizvajalec orodij za polagalce po vsem svetu. S svojo bogato zgodovino in zavezanim pristopom k inovacijam je podjetje postalo sinonim za kakovost in natančnost. Podjetje Raimondi se je uveljavilo z izdelavo visoko kakovostnih orodij, ki pripomorejo k olajšanju dela polagalcev keramike. Njihova paleta izdelkov vključuje ročne in vodne rezalnike ploščic, stroje za mešanje in fugiranje, distančnike za niveliranje keramike, ročno orodje in ostalo opremo. Vsak izdelek je skrbno zasnovan, da ustreza zahtevam sodobnih projektov.

Ocene

Zaenkrat še ni nobenih ocen.

Bodi prvi ocenjevalec “Raimondi poševno zobata gladilka 36 x 13 cm – zob: 10 x 10 mm”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.