Schluter KERDI-KEBA 150 vodotesni tesnilni trak za prekrivanje razpok in stičišč – širina 15 cm [30 m/rola]

8,50  z 22% ddv / M

Schlüter KERDI je vodotesni tesnilni trak za prekrivanje razpok in stičišč. Narejen je iz mehkega polietilena in na obeh straneh prekrit s posebno tkanino iz flisa, kar omogoča, da se zasidra v lepilo za ploščice. Trak ima na eni strani začrtane oznake za lažje rezanje, ki poleg tega, koliko materiala je ostalo, prikazujejo tudi najmanjšo širino prekrivanja 5 cm pri delu z več trakovi.

102 na zalogi

Schlüter KERDI je vodotesni tesnilni trak za prekrivanje razpok in stičišč. Narejen je iz mehkega polietilena in na obeh straneh prekrit s posebno tkanino iz flisa, kar omogoča, da se zasidra v lepilo za ploščice.

Schlüter KERDI ima na eni strani začrtane oznake za lažje rezanje, ki poleg tega, koliko materiala je ostalo, prikazujejo tudi najmanjšo širino prekrivanja 5 cm pri delu z več trakovi.

  • Dolžina: 30 m
  • Širina: 15 cm

 


Art.: 602216

Dodatne informacije

Teža0,04 kg
Dimenzije0,00 × 0,00 × 0,00 cm

Brand

Schlueter

Nemško podjetje Schluter-Systems je bilo ustanovljeno leta 1966, ko se je mojster za izdelavo in polaganje keramičnih ploščic Werner Schlüter odločil, da bo svoje izkušnje uporabil za ustvarjanje resnično inovativnih izdelkov, saj je Werner Schlüter svoje prve korake pri polaganju ploščic naredil že pri 12 letih. Danes je podjetje Schluter-Systems pravi velikan, ki združuje poslovne enote podjetja po vsem svetu. Podjetje ima lastne podružnice v ZDA, Kanadi, Italiji, Franciji, Veliki Britaniji, Turčiji in Španiji. Za vse te podružnice velja enoten poslovni pristop, ki ga je razvil Werner Schlüter - praktične rešitve praktičnih problemov, ki jih je mogoče zlahka odpraviti z proizvidi od Schluter-Systems.

Ocene

Zaenkrat še ni nobenih ocen.

Bodi prvi ocenjevalec “Schluter KERDI-KEBA 150 vodotesni tesnilni trak za prekrivanje razpok in stičišč – širina 15 cm [30 m/rola]”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.