Silikon Ceresit CS25 [13] Antracite 280 ml – sanitarni – Henkel

11,90  z 22% ddv / KOS

Sanitarna silikonska tesnilna masa Ceresit CS 25 se uporablja za tesnjenje robnih spojev na stenah in talnih površinah ter za robne spoje sanitarnih izdelkov in opreme v kopalnicah in kuhinjah. Primerna je za uporabo v prostorih s povečano vlažnostjo, saj je zaradi aktivnih sestavin, ki ščitijo površino, učinkovita zaščita pred plesnijo. Ima odličen oprijem na številne podlage (npr. kermaika, steklo, emajl, glazirane ploščice, plastika (PMMA), aluminij …). Ni pa primerna za nanašanje na kovine, ki so izpostavljene koroziji, betonu, cementu, mavcu ali naravnemu kamnu. Silikon ima visoko odpornost na poškodbe, vročo vodo, UV žarke in temperaturne spremembe.

12 na zalogi

Sanitarni silikon Ceresit CS 25 se uporablja za zatesnjevanje vseh robnih spojev na zidnih in talnih površinah, ter robnih spojev sanitarij in opreme v kopalnicah in kuhinjah ter drugih prostorih s povečano vlago v zraku. Ima odličen oprijem na široko vrsto podlag kot so keramika, steklo, emajl, glazirane ploščice, plastika (PMMA), aluminij itd.

Ni primeren za nanos na kovine podvržene koroziji, beton, cement, malto ter naravni kamen.

Silikon je visoko učinkovit z zaščito proti plesni – vsebuje aktivne sestavine za zaščito pred plesnijo. Visoko odporen je na razbarvanje, vročo vodo, UV žarke in temperaturne spremembe.

LASTNOSTI:

 • Trojna zaščita – proti plesni in glivicam
 • Primerno za vedno vlažna področja
 • Enostavna uporaba
 • Ujemajoče barve s Ceresit spoji
 • Odporen na temperaturo
 • Za notranjo in zunanjo uporabo 

OSNOVNI TEHNIČNI PODATKI:

 • Osnova: acetatna
 • Temperatura nanosa: od +5°C do +40°C
 •  


  Art.: 440070

Dodatne informacije

Teža0,32 kg
Dimenzije0,00 × 0,00 × 0,00 cm

Brand

Ceresit

Veliki gradbeni projekti zahtevajo veliko izkušenj in najnovejšo generacijo dobro izdelanih proizvodov. Skozi svojo 110-letno zgodovino je Ceresit dokazal oboje. Zaradi tega se ljudje po celem svetu zanesejo na Ceresit.

Ocene

Zaenkrat še ni nobenih ocen.

Bodi prvi ocenjevalec “Silikon Ceresit CS25 [13] Antracite 280 ml – sanitarni – Henkel”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.