Cenik izdelkov proizvajalca Gerard za leto 2018

Cenik izdelkov proizvajalca Gerard za leto 2018

GERARD

ZAKAJ JE DOBER ZA VAS?
50 LET GARANCIJE

Na kovinske strešne kritine s posipom GERARD dajemo 50-letno garancijo na zaščito pred vremenskimi vplivi. Polna garancija velja za 25-letno dobo in pojemajočo sorazmerno garancijo za nadaljnjih 25 let.

ODPORNA NA VREMENSKE RAZMERE

Strešne kritine GERARD dokazano kljubujejo tudi ekstremnim vetrom in orkanom s hitrostjo do 200 km/h! Pod našo streho so skrbi odveč!

STREŠNA KRITINA ZA OBNOVO STREHE

Prihranite denar z vgradnjo Gerard lahke strešne kritine! Kritino GERARD lahko nosijo tudi stara in šibka ostrešja, ki jih v ta namen ni treba ojačiti ali zamenjati. V določenih primerih jo je možno polagati kar čez staro kritino.

VRHUNSKA, A CENOVNO DOSEGLJIVA STREHA

Ljudje prepoznajo streho vrhunske kakovosti in so pogosto presenečeni, da so ob upoštevanju vseh okoliščin skupni stroški strešne kritine GERARD iz stiskanega jekla podobni stroškom standardnih kritin.

Povezava do cenika: Gerard Cenik SLO 2018

Gerard je idealna izbira za prenovo strehe, je prava izbira za vse, ki iščete strešne kritine, ki bodo zdržale tudi v ekstremnih razmerah. Naj tudi vaša strešna kritina oz. streha očara vse.

Strešno kritino Gerard izdeluje podjetje, ki je razvilo prve strešnike iz stisnjenega jekla s posipom iz kamnitih delcev in ki je že več kot 50 let vodilno na svetovnem trgu.

V vsem tem času so bile strehe izredno dobro preizkušene.

Bodisi da gre za novozelandske potrese, japonske cunamije, ameriške hurikane, požarno nevarna avstralska poletja, ledeno mrzle sibirske zime ali močno sneženje v najvišjih evropskih gorah, so strehe Gerard dokazano prestale tudi najmočnejše naravne sile.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.