Jub – Jubolin P-25 – 8 Kg – Notranja Izravnalna Masa Za Strojni Nanos

12,50  z 22% ddv / KOS

JUBOLIN P25 FINE 8kg IZRAVNALNA MASA – JUB

Jubolin P25 je disperzijska tankoslojna izravnalna masa. Uporablja se za fino glajenje notranjih zidnih in stropnih površin ter tudi za zapolnjevanje manjših vdolbin, razpok, lukenj, rež…

Za strojno in ročno nanašanje pripravljena izravnalna masa, izjemno visoka tiksotropnost, enostavno nanašanje, lahko brušenje, visoka paropropustnost, zglajene površine barvamo z vsemi vrstami zidnih disperzijskih barv.

Primeren za zahtevne bolj obremenjene površine, kjer želimo zagotoviti popolno gladkost, za apnene, apneno-cementne in cemente fine omete, mavčnokartonske plošče ipd.

4 na zalogi

JUBOLIN P 25 Fine je disperzijska izravnalna masa za fino glajenje notranjih zidnih in stropnih površin v stanovanjskih, poslovnih, industrijskih in drugih objektih. Z njim lahko zapolnimo tudi manjše vdolbine, razpoke, luknje, raze, reže in popravimo druge napake ali poškodbe. Zglajene površine so umazano bele barve in so primerne za barvanje z vsemi vrstami disperzijskih zidnih barv, lepljenje tapet ali kake druge dekorativne obdelave.Dobro se oprime apnenih, apnenocementnih pa tudi cementnih finih ometov in mavčnokartonskih plošč, uporaben je tudi za glajenje neometanih betonskih površin, vlaknenocementnih plošč, iveric,ipd. Možen je tudi nanos na že prebarvane površine, vendar le, če so obstoječi premazi nerazmočljivi v vodi in dobro oprijeti podlage.

Informacije o izdelku:

  • Povprečna poraba za dvoslojni nanos: 1,5 –2,0 kg/m2
  • Shranjevanje pri: od +5 °C do + 25 °C
  • Trajnost pri skladiščenju v originalno zaprti in nepoškodovani embalaži:najmanj 12 mesecev
  • Za strojno in ročno nanašanje
  • Masa: 8 kg

 


Art.: 412234

Dodatne informacije

Teža25,00 kg
Dimenzije0,00 × 0,00 × 0,00 cm

Brand

Jub

Ocene

Zaenkrat še ni nobenih ocen.

Bodi prvi ocenjevalec “Jub – Jubolin P-25 – 8 Kg – Notranja Izravnalna Masa Za Strojni Nanos”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.