Kerakoll Bioscud Fiber – armirana vodotesna UV odporna večnamenska hidroizolacija – 20 kg (2 kg/m2)

127,30  z 22% ddv / KOS

Mikroarmirana proti dežju odporna vodotesna večnamenska emulzija za strehe, bitumenske hidroizolacije in zunanje pohodne površine, prožna, odporna proti UV-žarkom, vremenskim vplivom in stoječi vodi, idealna za GreenBuilding, okolju prijazno gradnjo.

x
20,00 €

1 na zalogi

Kerakoll
Bioscud Fiber omogoča izvedbo mikroarmirane zelo odbojne dekorativne hidroizolacije (Cool Roof bele barve) tudi na starih bitumenskih hidroizolacijah in se prilagodi kateri koli geometriji. Certificirana za zaščitno premazovanje cementno‑azbestnih in vlaknocementnih plošč.
  • Posebno primerna za proti dežju odporno pohodno mikroarmirano hidroizolacijo ravnih streh
  • Pohodna, armirana z vlakni iz PAN, ki so odporna proti staranju in fizično‑kemičnim agensom
  • Certificirana za zelo odbojno dekorativno zaščito – Cool Roof
  • Certificirana za zaščitno premazovanje vlaknocementnih in cementno‑azbestnih plošč razreda A, B, C in D po Ministrskem odloku z dne 20. 8. 1999

 


Art.: 480341

Dodatne informacije

Teža20,00 kg
Dimenzije0,00 × 0,00 × 0,00 cm

Brand

Kerakoll

Kerakoll je mednarodno vodilno podjetje v svetu trajnostne gradnje z rešitvami, ki spoštujejo okolje in ljudi.Kerakoll je prvo podjetje na svetu, ki ponuja globalno rešitev materialov in storitev za trajnostno gradnjo, gradnjo in življenje s spoštovanjem do okolja in zdravega življenja.
Kerakoll
Kerakoll je prvo podjetje na svetu, ki ponuja globalno rešitev materialov in storitev za trajnostno gradnjo, gradnjo in življenje s spoštovanjem do okolja in zdravega življenja.

Ocene

Zaenkrat še ni nobenih ocen.

Bodi prvi ocenjevalec “Kerakoll Bioscud Fiber – armirana vodotesna UV odporna večnamenska hidroizolacija – 20 kg (2 kg/m2)”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.