Kerakoll Flowtech Pro 25 kg – samorazlivna izravnalna masa 5 do 50 mm [1,75 kg/m2 za 1 mm ] (42 vr/pal)

26,60  z 22% ddv / KOS

Ekološko neoporečna certificirana mineralna mikroarmirana samorazlivna izravnalna masa za gladko izravnavanje neravnih podlag, idealna za GreenBuilding, okolju prijazno gradnjo. Debeline od 3 do 50 mm. Se hitro strjuje. Mikroarmirana in stabilizirana z vlakni Advanced Flex Fiber™. Tehnologija HDE s podaljšano tekočnostjo.

Ni na zalogi

Kerakoll
Visoko odporna hitrovezna samorazlivna masa za izravnavanje vpojnih podlag pred vgradnjo keramike, parketa in industrijskih preplastitev.
Flowtech Pro je zasnovan tako, da zagotavlja kar največjo združljivost in sprijemnost z vsemi cementnimi lepili za vgradnjo keramičnih ploščic in naravnega kamna.
 
  • MikroarmiranaDebeline od 5 do 50 mm
  • Dolg čas samorazlivnosti, idealna tudi za velike površine
  • Primerna za vgradnjo keramičnih ploščic, porcelanskega gresa, naravnega kamna in industrijskih smol iz linije Kerakoll Factory
rating
Rating 4

 


Art.: 480215

Dodatne informacije

Teža25,00 kg
Dimenzije0,00 × 0,00 × 0,00 cm

Brand

Kerakoll

Kerakoll je mednarodno vodilno podjetje v svetu trajnostne gradnje z rešitvami, ki spoštujejo okolje in ljudi.Kerakoll je prvo podjetje na svetu, ki ponuja globalno rešitev materialov in storitev za trajnostno gradnjo, gradnjo in življenje s spoštovanjem do okolja in zdravega življenja.
Kerakoll
Kerakoll je prvo podjetje na svetu, ki ponuja globalno rešitev materialov in storitev za trajnostno gradnjo, gradnjo in življenje s spoštovanjem do okolja in zdravega življenja.

Ocene

Zaenkrat še ni nobenih ocen.

Bodi prvi ocenjevalec “Kerakoll Flowtech Pro 25 kg – samorazlivna izravnalna masa 5 do 50 mm [1,75 kg/m2 za 1 mm ] (42 vr/pal)”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.