Kerakoll Massetto Premix 25 kg – pripravljeni hitrosušeči estrih – 1 dan [18 kg/m2 za 1 cm] (60 kos/pal)

6,40  z 22% ddv / KOS

Ekološko neoporečen mineralni zemeljsko vlažen pripravljeni estrih z normalnim časom vezave in pospešenim sušenjem za vgradnjo z lepili, idealen za GreenBuilding, okolju prijazno gradnjo.

Ni na zalogi

Kerakoll

Ekološko neoporečen mineralni zemeljsko vlažen pripravljeni estrih z normalnim časom vezave in pospešenim sušenjem za vgradnjo z lepili, idealen za GreenBuilding, okolju prijazno gradnjo. Z zmanjšanimi izpusti CO₂ in zelo nizkimi izpusti hlapnih organskih spojin, vsebuje reciklirane surovine. Obnovljiv kot agregat.

Massetto Premix ima odlično obdelovalnost bodisi zamešan v klasičnem mešalcu ali mešalniku s pnevmatskim transportom. Hitro površinsko utrjevanje estriha Massetto Premix je optimalno za lepljenje talnih oblog.

  • Izdelek, pripravljen za uporabo, zagotavlja nespremenljive lastnosti
  • Hitro površinsko utrjevanje, optimalno za lepljenje talnih oblog
  • Primeren za lepljenje keramičnih ploščic, porcelanskega gresa, naravnega kamna in parketa
Pakiranje Vreča 25 kg
Izdatnost ≈ 18 kg/m2 za vsak cm debeline
Shranjevanje ≈ 12 mesecev

 


Art.: 480189

Dodatne informacije

Teža 25,00 kg
Dimenzije 0,00 × 0,00 × 0,00 cm

Brand

Kerakoll

Kerakoll je mednarodno vodilno podjetje v svetu trajnostne gradnje z rešitvami, ki spoštujejo okolje in ljudi. Kerakoll je prvo podjetje na svetu, ki ponuja globalno rešitev materialov in storitev za trajnostno gradnjo, gradnjo in življenje s spoštovanjem do okolja in zdravega življenja.
Kerakoll
Kerakoll je prvo podjetje na svetu, ki ponuja globalno rešitev materialov in storitev za trajnostno gradnjo, gradnjo in življenje s spoštovanjem do okolja in zdravega življenja.

Ocene

Zaenkrat še ni nobenih ocen.

Bodi prvi ocenjevalec “Kerakoll Massetto Premix 25 kg – pripravljeni hitrosušeči estrih – 1 dan [18 kg/m2 za 1 cm] (60 kos/pal)”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.