Kerakoll Planogel Rheo 25 kg – samorazlivna izravnalna masa gel [1 do 30 mm ] (1,6 kg/m2) (60 kos/pal)

26,17  z 22% ddv / VRE

Samorazlivni izravnalni gel s spremenljivo tekočnostjo in viskoznostjo. Podaljšana obdelovalnost in krajši čakalni čas za nadaljnje polaganje.

37 na zalogi

Kerakoll
Inovativna formulacija, ki temelji na surovinah z majhnim vplivom na okolje in visoko tehnološko vsebnostjo, polagalcu omogoča uravnavanje tekočnosti mešanice ter popolni nadzor razlivnosti zmesi pod gladilko. Planogel Rheo je idealen za uporabo na vseh vrstah sprijemnih podlag in za kakršno koli oblogo.
  • Debeline od 1 do 30 mm
  • Primeren za polaganje keramičnih ploščic, porcelanskega gresa, naravnega kamna, parketa, prožnih materialov in smol
  • Visoka dimenzijska stabilnost in obstojnost

 


Art.: 480206

Dodatne informacije

Teža25,00 kg
Dimenzije0,00 × 0,00 × 0,00 cm

Brand

Kerakoll

Kerakoll je mednarodno vodilno podjetje v svetu trajnostne gradnje z rešitvami, ki spoštujejo okolje in ljudi.Kerakoll je prvo podjetje na svetu, ki ponuja globalno rešitev materialov in storitev za trajnostno gradnjo, gradnjo in življenje s spoštovanjem do okolja in zdravega življenja.
Kerakoll
Kerakoll je prvo podjetje na svetu, ki ponuja globalno rešitev materialov in storitev za trajnostno gradnjo, gradnjo in življenje s spoštovanjem do okolja in zdravega življenja.

Ocene

Zaenkrat še ni nobenih ocen.

Bodi prvi ocenjevalec “Kerakoll Planogel Rheo 25 kg – samorazlivna izravnalna masa gel [1 do 30 mm ] (1,6 kg/m2) (60 kos/pal)”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.