Schluter Ditra 25 – Dilatacijska Folija – 30 X 1 M [Rola 30 M2]

22,20  z 22% ddv / M2

Pozor: CENA je za 1 m2 !!!

DITRA 25 je patentirana podložna folija, ki preprečuje vdor vode in predvsem kompenzira različne dilatacije v tleh. Odlična rešitev za sanacijo balkona in talno gretje. Veliko ploščic zaradi različnega raztezanja estriha in zgornje obloge enostavno poči. Zato se pod keramične ploščice vgradi podloga DITRA 25, ki kompenzira raztezke v tleh ter zagotavlja kakovostno in dolgotrajno vgradnjo novih keramičnih ploščic.

Vgradnja:
Folijo prilepite na osnovo (estrih) in nanj direktno lepite ploščice. Patentirana zasnova preprečuje pokanje lepila zaradi zamakanja, zmrzovanja, segrevanja in dilatacij v estrihu.

19 na zalogi

DITRA 25 je patentirana podložna folija, ki:
preprečuje vdor vode,
kompenzira različne diletacije v tleh,
kompenzira raztezke v tleh,
zagotavlja kakovostno in dolgotrajno vgradnjo novih keramičnih ploščic.

Izboljšana različica folije Ditra 25 (primerna za ekološko gradnjo): Kerakoll Aquastop Green

 


Art.: 602215

Dodatne informacije

Teža0,20 kg
Dimenzije0,00 × 0,00 × 0,00 cm

Brand

Schlueter

Nemško podjetje Schluter-Systems je bilo ustanovljeno leta 1966, ko se je mojster za izdelavo in polaganje keramičnih ploščic Werner Schlüter odločil, da bo svoje izkušnje uporabil za ustvarjanje resnično inovativnih izdelkov, saj je Werner Schlüter svoje prve korake pri polaganju ploščic naredil že pri 12 letih. Danes je podjetje Schluter-Systems pravi velikan, ki združuje poslovne enote podjetja po vsem svetu. Podjetje ima lastne podružnice v ZDA, Kanadi, Italiji, Franciji, Veliki Britaniji, Turčiji in Španiji. Za vse te podružnice velja enoten poslovni pristop, ki ga je razvil Werner Schlüter - praktične rešitve praktičnih problemov, ki jih je mogoče zlahka odpraviti z proizvidi od Schluter-Systems.

Ocene

Zaenkrat še ni nobenih ocen.

Bodi prvi ocenjevalec “Schluter Ditra 25 – Dilatacijska Folija – 30 X 1 M [Rola 30 M2]”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.